2777
2789
عنوان

دیگ دارم رد میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 48 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بنظرت چه نقشی؟

توکه نمیگی مشکلت چیه خوماتادقیق ندونیم مشکل ازکجاست که نمیتونیم کمک کنیم بهت 🤪

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

توکه نمیگی مشکلت چیه خوماتادقیق ندونیم مشکل ازکجاست که نمیتونیم کمک کنیم بهت 🤪

تورو خدا همین نوع حرف زدنت منو بیشتر پشیمون میکنه از حرف زدن😂😂😂

تورو خدا همین نوع حرف زدنت منو بیشتر پشیمون میکنه از حرف زدن😂😂😂

باشددیگه چیزی نمیگم حالاچرامنومیزنی؟بدکردم خواستم کمک کنم؟🤐☻

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نه درسو بوسیدم گذاشتم کنار

ببین شوهر من الان از تو ده سال بزرگتره مهندس حالا مهم نیست چی

درس خوند خوند تهش به کارش نیومد فوقش چهار سال شغل مربوطه کار کرد که خصوصی بود و راضی نبود از حقوقش اومد بیرون

اینو میخوام بگم بهت

آرزوشه کاش به عقب برمیگشت

کاش سن تو رو داشت

میرفت مدرک فنی میکرفت

یا اصلا همپای رفیقش آرایشگری رو یاد میگرفت

الان سنی نداری

یه حرفه ای رو یاد بگیر ، سعی کن ذهنتو متمرکز کنی به آیندت

هر چقدر هم که شرایطت سخته

الان باید بتونی الان باید پاشی یه تکونی به خودت بدی که ده سال بعد از ده سال قبلت راضی باشی

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

با هوش مصنوعی حرف بزن

یا بنویس لازم هم نیست جمله ای برای شروع داشته باشی کلا هرچی تو ذهنت اومد بنویس دیگه ادامه پیدا میکنه

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز استخوان سوزد...

من پسر به این خوبی چه زدنی

نگفتی مشکلت چیه؟😁

با هوش مصنوعی حرف بزن یا بنویس لازم هم نیست جمله ای برای شروع داشته باشی کلا هرچی تو ذهنت اومد بنویس ...

بخدا هوش مصنوعی مارو از خودمون بهتر میشناسه...