2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه من دوستم همیشه لنز ابی یخی میزاشت بعد رفت ۲ سال پیش ۲ میلیون پول داد خرید چشمانش تغییر نکرد😂😂

رنگ چشم آبی تقریبا بدون ملانینه

حداقلش یک سال زمان میخاد

بعد این سابای ایرانی به درد نمیخوره

mma🥊

آهانخب باید القا کنی داره چشام آبی میشه یا نه شنیداذی هم داره؟

شنیداریه

چشم خیلی زمان بره

من خودم دو سه روز گوش دادم مژهام فر تر شد حالا نمیدونم توهم بود یا جواب داده بود بعد مشکل پیش اومد نتونستم ادامه بدم

اول باید رها کنی و اصلا به این فکر نکنی که نتیجه میده یا نه تا نتیجه ببینی

mma🥊

معنی امصات چی؟؟؟

فیلم بامداد خمار دیدی

خجسته اسم آدمه

خجسته تو اکسپلورر جمله دیدم خیلی به من میخورد

یعنی داستان زندگی خجسته تکرار میشه ومن تنها آدمی نیستم که یک سری چیز ها وجود داره روزگار چرخش یه جوره تاریخ تکرار میشه

خواب دیدم توی دشت از رعنا روی پاهای تو خوابم برده نمیدونی که حال سبک چه بلایی به سرم آورده

شنیداریه چشم خیلی زمان بره من خودم دو سه روز گوش دادم مژهام فر تر شد حالا نمیدونم توهم بود یا جواب د ...

برای رنگ چشم امتحان اگه کردی میگی

خواب دیدم توی دشت از رعنا روی پاهای تو خوابم برده نمیدونی که حال سبک چه بلایی به سرم آورده

ن فیلمشو ندیدم

من کتابش خوندم فیلم هنوز کامل پخش نشده دوتا خواهرن یکی محبوبه یکی خجسته پسر ی هست خجسته بهش علاقه داره کل دنیا میخوان خواهرهه یعنی محبوبه با پسره که خجسته دوستش داره ازدواج کنه یه جور علاقه پنهانه خجسته مهربونی میکنه تلاش میکنه که به چشم پسر فرنگ رفته بیاد ولی پسره تمام فکر ذکرش محبوبه هست

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز