2777
2789
عنوان

نهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست
آره تورو خدا

کتاب هم بخون ولی نمونه سوال ۱۰۰٪ تحلیل کن مثلا کتاب مثل ریاضی زبان تو نمیتونی توی ۱.۲ روز جمع کنی درسته ؟ کلیپ آموزشی و نمونه سوال چاپ کن اما بخونش ها نمیدونم کدوم درست نهایی هست الان خب اونی که سخته حتما نیاز به چاپ نمونه سوال داره و تو کتاب بگیر دستت رو خوانی کن از اول شروع کن تا به آخر تو میتونی قوی باش بهت قول میدم موفق میشی اما بشرط اینکه

توی گوشی نیا

دور عشق رفیق خط بزن هدفت مهم تره

آهنگ گوش نده

ببین من نمیتونم کمکت کنم کنترلت کنم خودت باید خودتو جمع کنی و از این وضعیت در بیای من به عنوان یه دوست خواهر رفیق دارم بهت میگم چیکار کن خب بهم گوش بده بخدا قسم پشیمون نمیشی ای کاش من یکی بود بهم ای حرف ها رو میزد تو اراده کن پیروز میشی نترس خبری نیست درست میشه انشالله نمره بالایی میاری 🌹🥺💝🌱🤩❄️

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

برنامهریزی داری ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه یعنی تو این ۹ روز نمونه سوال حل کنم و حفظ کنم اوکیه؟

قطعا اگر تمرکز تو بزاری سرش چرا که نه چون مداوم این سوالات هر سوال در حال تکرار هستن و تو مسلط که بشی میتونی خوب بخون پیام هایی که برات نوشتم متوجه میشی کتاب و نمونه سوال من بهت قول میدم وقتی دو تا نمونه سوال حل کنی متوجه میشی سومی هم مثل دو تای قبلی هست و میتونی موفق میشی فقط گوش به حرفم بده کتاب هم بخون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قطعا اگر تمرکز تو بزاری سرش چرا که نه چون مداوم این سوالات هر سوال در حال تکرار هستن و تو مسلط که بش ...

اخه من تو طول سال یک خط از کتابم نخوندم لاشو بازنکردم الانم تو ۹ روز نمیرسم

اخه من تو طول سال یک خط از کتابم نخوندم لاشو بازنکردم الانم تو ۹ روز نمیرسم

وای چرا؟

حداقل از کتاب هم شروع کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرسم آخه ۶ تا کتابه ؟؟؟

من امروز تا الان بهت گفتم چی ؟ 😭😂😔وای

ببین عزیزم گفتم خودکار و کتاب تو بگیر توی دستت و ماژیک رنگی شروع کن از اول تا آخر بخون خب بعدش نمونه سوال حل کن

میگی کل سال یه خط نخوندم اگر نهایت تلاش تو کنی ۱۵.۱۰ میاری با این روند وقت کمه پیام هامو بخون من همش دارم برات توضیح میدم دیگه نیا تو گوشی بشین سر کتابت من تا صبح بگم فلان کن فایده ای نداره فقط خودت باید بخونی خب گوشی رو بزار کنار کتاب رو از اول شروع کن تا آخر نمونه سوال در کنارش جواب میده اما اگر آهنگ گوش بدی بیای توی گوشی پیام رفیق دوست. عشق آشنا قوم بدی نه بسه دیگه همه شو برار کنار پشیمون میشی من تنها راهی گذاشتم جلوی پای تو اینه کتاب نمونه سوال اگر زحمت کشیدی جواب نداد بیا هر چی دلت خواست بگو بهم من ازت بزرگترم مثل تو نخوندم میدونی ؟ همش حواسم پرت بود میگفتم برم خرید نخوندن نه کتاب نه نمونه سوال زحمت نکشیدم پشیمون شدم چوب شم خوردم الان کنکوری هستم و درصد ۱۱ اصلا خوب نیست خدا شاهده برای خودتم ۱۰ .۹ دیگه وقته نخونی یه عمر حسرت میخوری گوش بده به حرفم هر کاری بهت گفتم کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کتاب هم بخون ولی نمونه سوال ۱۰۰٪ تحلیل کن مثلا کتاب مثل ریاضی زبان تو نمیتونی توی ۱.۲ روز جمع کنی در ...

نگاه کن گفتم چی کتاب نمونه سوال اگرم تونستی کلیپ دانلود کن بزن سر دور تند تو دیگه وقت نداری من راه میزارم جلوت دیگه با خودته برات دعا هم کردم بازم میکنم همه چی به خودت بستگی داره بخونی یا نخونی من چه راهنمایی کنم چه دعا فرقی نداره فقط روندی که بهت گفتم برو جلو 💝

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من امروز تا الان بهت گفتم چی ؟ 😭😂😔وایببین عزیزم گفتم خودکار و کتاب تو بگیر توی دستت و ماژیک رنگی ...

منظورم از ۹.۱۰ روز دیگه هست که فرصت کمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40