2777
2789
عنوان

کیا بازاریابی شبکه ای انجام دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22267 بازدید | 50 پست
سلام عزیزم خوبی. میخواستم بپرسم شما هنوز از شرکت نفیس راضی هستی چون من میخوام برم عضو بشم و فقط توقس ...

بله عزیزم هرچی بیشتر میگذره واقعا موفق تر میشم و به درامد عالی تری میرسم اینو بهت بگم به حرف اینایی ک تو این بستر موفق نشدن نکن خودشون عرضه نداشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذر میخوام انقدر سوال میپرسم درصد فروشاتون چطوریه و اینکه بیشتر رو چه جنسی مانور میدین

نه فدات عزیزم من همه چی فروختم چون رو بابام و مامانم همرو استفاده کردم نتیجه که دیدم اشناهام دیدن خریدن حتی من دنبال مشتری نمیرم خودشون صورتمو و اطرافیانمو دیدن اومدن فروش خوبه من ماهی ۵ میلیونو فروختم تا حالا ولی خب این ماه ۲۵۰۰ فروختم 

نه فدات عزیزم من همه چی فروختم چون رو بابام و مامانم همرو استفاده کردم نتیجه که دیدم اشناهام دیدن خر ...

خیلی خوبه انشاالله که عزیزم همیشه موفق باشی. 

منم تازه میخوام شروع کنم البته با دوتا بچه مطمئنم که موفق میشم

خیلی خوبه انشاالله که عزیزم همیشه موفق باشی.  منم تازه میخوام شروع کنم البته با دوتا بچه مطمئن ...

خیلی شغل مناسبیه انشاالله که حتما موفق شوید  فقط اصلاکم نیارید و دهن بین نباشید 

خیلی شغل مناسبیه انشاالله که حتما موفق شوید  فقط اصلاکم نیارید و دهن بین نباشید

ممنونم عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی تا اگه یه وقتایی سوالی داشتم ازت بپرسم. البته اگه مشکلی نداری اگه بگی نه ناراحت نمیشم بخدا.😶😶😶

ممنونم عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی تا اگه یه وقتایی سوالی داشتم ازت بپرسم. البته اگه مشکلی ندار ...

نه عزیزم مشکلی نداره حتما قبول میکنم ولی وقتی وارد به کار شدی سعی کن هرمشکلی برات پیش میاد اول به حامیت بگی 

سلام عزیزم، من مشاور شرکت هستم،در ضمن خودم و خانواده ام مصرف کننده ی محصولات هم هستیم و خیلی راضی هستیم،شکرخدا هرکسی تابحال خرید کرده طبق فرم مشاوره راضی بوده،

برای خرید هرماه،من شده اون‌اوایل که تازه کار بودم خرید نزدم،بکی دوماه،کلا خرید نزدم،وکسی کاریم نداشت واجبار نداشتم برای خرید،هرماه که بخوام‌خرید میکنم،وهیچکسی نمیگه چزا کمه یا چرا اینطور واونطور،واصلا تحت فشار نیستم

تعجب میکنم‌بعضی همکارا اینطوری میگن،

فکر میکنم بستگی به مجموعه ایی که هستید داره،شکر خدا مجموعه ما خیلی راحت‌میگیره،اموزش هارو مرتب برامون‌میگذارن،و فقط راهنمایی واموزش میدن برای مشاوره و فروش وخرید،وکسی رو اجبار نمیکنن،میگن خودزنی ممنوعه تو اینکار

ودوم‌اینکه اجباری‌برای‌گرفتن زیر مجموعه نداری ،من کلی همکار دارم که تنها دارن روی فروش کار میکنن،و اصلا محبور نیستی به کسی التماس کنی که بیاد زیر مجموعه ات بشه،و خودت فقط میتونی روی فروشت کار کنی،واین امتیازاش هست که تا الان موندم و شکر خدا خیلی راضی هستم از شرایطم

در صورت تمایل برای خرید محصولات و یا دعوت به کار با شماره ی 0۹۱۰۴۶۱۹۷۸۹تماس بگیرید موسوی 

سلام .من نتورک کار میکنم

پلن شرکت ما جوری طراحی شده ک فقط روی شبکع سازی کارمیکنه و محصولات شرکت رو از طریق شبکه سازی ب فروش میرسونه و کارو خیلی راحت کرده. چون خیلی ها فروش براشون سخته 

ماروی شبکع سازی کار میکنیم ک خیلی راحت تره

اسم شرکتمونم باورس هستش

و پلن درامد زاییش خیلی خوبه👌منو خانوادم داریم کار میکنیم و خیلی راضی ایم.اگ کسی فروش براش سخته و دنباال یک بستر کاریه راحت تره میتونه بهم بگه😁

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792