2777
2789
عنوان

دختر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 34 پست
الان دیگه همه گوشی ها فی لتر شکن دارن . بخاطر اینه

وی پیان تنها کافی نیست حداقلش سرچ یه سری کلمات خاص هست تا این مدل فیلم ها بیاد بالا

چه مادر بیخیالی گوشی بچه نباید وی پی آن داشته باشه اصلا حتی شبکه اجتماعی نباید داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وی پیان تنها کافی نیست حداقلش سرچ یه سری کلمات خاص هست تا این مدل فیلم ها بیاد بالاچه مادر بیخیالی گ ...

الان دیگه اکسپلور همه چی میگن

بچه هم کنجکاو و نوشتن بلده

میره مینویسه و کیاد بالا براش

بچه های الان با زمان خودمون خیلی فرق دارن و باهوش و کنجکاون خیلی

بچه ۷ ساله اصلن نمیدونه از این فیلما وجود داره ک کنجکاوی کنه

آره هم نمی دونن هم جسارت و جرئتش رو به راحتی ندارند این بچه خیلی آسیب میبینه

خیلی مهم هست که بدونه بچه از کجا این رو یاد گرفته و چرا انجام میده

اسی بگو ببره پیش مشاور خیلی وارد ببینه این بچه از کجا این رو یادگرفته بهت سن حالتش این هست که مثلاً از پدرش یاد گرفته باشه که احتمالش خیلی کم هست

الان دیگه اکسپلور همه چی میگنبچه هم کنجکاو و نوشتن بلدهمیره مینویسه و کیاد بالا براشبچه های الان با ...

من خودم معلمم و روانشناسی خوندم انقدر با بچههای این سنی کار کردم میدونم این کنجکاوی ساده نیست و خیلی چیزها پشتش و مادر باید پیگیری شدید داشته باشه

اصلا این حرف درست نیست صرف نظر از فیلم دیدن اینکه این بچه چجوری یاد گرفته فیلم بد پیدا کنه فیلم بد س ...

تو مدرسه کلاس چهارم که بودم ک.ا.ن.دوم اورده بودن مدرسه اون زمان فکر کن الان دیگه چقدر اوضاع بی ریخته بچه ها حرف میزنن باهم که چیو دیدن و چیو سرچ کنی

دراخر اره برای این باید با مشاور صحبت کنن ولی بازم میگم بچه کنجکاوه نمیشه از همه چی محرومش کرد حتی تو بازی هاشونم چیزای جالبی نیست....

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

یادمه منم برای اولین بار ۸ سالگیم همچین چیزی دیدم

و قشنگ یادمه هیچ حسیییی نداشتم

نه حس بد نه قصد بد

فقط یه بی شرف ( دختر خالم که بزرگتر بود) اونقدر برام حرف زده بود کنجکاو شده بودم

اتفاق خاصی هم نیفتاد والا

خیلی چیزا رو از سن کم فهمیدم اما تا حالا نه خطایی کردم نه اتفاق خاصی افتاده

پس بهتره با توپ پر باهاش رفتار نشه بچس

...

تو مدرسه کلاس چهارم که بودم ک.ا.ن.دوم اورده بودن مدرسه اون زمان فکر کن الان دیگه چقدر اوضاع بی ریخته ...

آره من خودم معلمم توی مدرسه دیگه چیزی نبوده که ندیده باشم سال اولی که معلم شدم از غصه این رفتار بچهها خوابم نمیبرد اما توی کلاس دوم با این شدت ندیدم توی چهارم تا ششم هست ولی دو وامصیبت هست

برای خود دوستت هم بگو که مهمترین کار این است که با دعوا، تنبیه یا شرمنده کردن بچه برخورد نکند؛ این کار معمولاً باعث پنهانکاری بیشتر میشود. بهتر است در فضایی آرام با او صحبت کند، دلیل دیدن این محتوا را بفهمد، دسترسی به اینترنت و دستگاهها را با نظارت و تنظیمات والدین کنترل کند و زمان بیشتری را با فعالیتهای جذاب و متناسب با سنش بگذراند. اگر این موضوع تکرار شود یا به یک رفتار مداوم تبدیل شود، مشورت با روانشناس کودک میتواند بسیار کمککننده باشد.