2777
2789
عنوان

کودک آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 78 پست
چون میگید بچه هاتون محدود بودن به نظرم بهتره کلا با بچه های خودتون بیشتر کار کنیدباهاشون صحبت کنیدآد ...

من با نظر ایشون خیلی موافقم

چون ما پدرو مادرها همیشه کنار بچه ها نیستیم

باید خودشون کم کم خوب و بد رو بفهمن

پس خودت پسررو بترسونبگو اینبار نزدیک بچه هان ببینمت به شوهرم میگم ادبت کنهپسرا فقط از مردها میترسن ب ...

دارم دیونه میشم

خیلی روم فشاره چون نمیتونم با همسرم صحبت کنم

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم بچه ها رو دعوا کنه چون قبلاً گفته بود دخترم با این پسر همبازی نشه یا بچه ی جالبی نیست این بچه

دخترتونو کلا نزارید باهاش بگرده

پسرتونم محدود کنید به ساعاتی که خودتون هستید

ولی بچه هاتونو هوشیار کنید که اگه کسی خواست وارد حریم شخصیشون بشه باید ازش دور بشن و حتما به شما بگن

دردم از یار است و درمان نیز هم
من با نظر ایشون خیلی موافقمچون ما پدرو مادرها همیشه کنار بچه ها نیستیمباید خودشون کم کم خوب و بد رو ...

قراره گفتار درمان پسرم باهاش صحبت کنه و آگاهش کنه

البته قبلاً خودم صحبت کردم

فردا هم با دوستم که مشاور مدرسه اس میخوام صحبت کنم

-خدا
دخترتونو کلا نزارید باهاش بگردهپسرتونم محدود کنید به ساعاتی که خودتون هستیدولی بچه هاتونو هوشیار کنی ...

دخترم که گفتم اصلا دیگه حق نداری

پسرمو موندم

-خدا
بهش پیام داده بود به گروه درست کرده بود خودش و پسرم و به دختر کلاس دوم که دوست دختر من هست بعد دیدم ...

سریع اسکرین شات

ضبط

تحویل پدر و مادر پسر همسایتون

تمام

حوصله امضا ندارم.... خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ... انگار من تو امضام گفتم😑

دارم دیونه میشم خیلی روم فشاره چون نمیتونم با همسرم صحبت کنم

اشکال نداره عزیزم

اکثرا مادرها خودشون موضوعات ساده رو حل میکنن

نگران نباش

اول با بچه های خودت صحبت کن بهشون بگو طبق تجربه مامان اینا خانواده خوبی نیستن و ...

بعد خود پسرروهم دیدی بترسونش

اگه بعدا مادرش چیزی گفت خیلی محکم و با صلابت بگو پیامهای زشت برای پسرم میفرستاد صلاح نمیدونم با بچه هام ارتباط بگیره

قراره گفتار درمان پسرم باهاش صحبت کنه و آگاهش کنه البته قبلاً خودم صحبت کردم فردا هم با دوستم که مشا ...

عالیه

تو مادر خوبی هستی

موفق میشی عزیزم خدا پشت و پناه بچه هات باشه ان شالله

نه عزیزم تبلت داره ولی جمع کردیم با گوشی من پیام میده و تماس میگیره من نظارت کنم اون تبلت کوفتی هم ع ...

میدونم گوشی نداره گفته بودید.. کلا منظورم دوستِ پسرتون و بچه هایی بود که از سن کم گوشی میدن دستشون مادر پدرا که راحت شن از بچه و کارهاش چون حوصله سرگرم کردنشون رو ندارن 🤦 یکی اطرافم بچه ش زیر ۷ ساله گوشی و پیج اینستا داره به همه هم میگه فالوم کنید خب این بچه واقعا زوده براش🤦🤦

حالا هر راهی رو رفتی یجوری به پسره برسون که عکس و پیام و..، همشو اول شما میبینید تا دست از پا خطا نکنه پس فردا عکس و فیلمای مستهجن هم بفرسته و پسرتون بلوغ زودرس بگیره یا از الان فکرشو ببره سمت دوست دختر و درخواست های نابجا داشته باشه..

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

میترسم بچه ها رو دعوا کنه چون قبلاً گفته بود دخترم با این پسر همبازی نشه یا بچه ی جالبی نیست این بچه

عه چه زود شناختش

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

خیلی مادرش حس باحال بودن و روشنفکر بودن رو دارهپسرش یه مدت با یه دختر چهارمی دوست بود ! این خانومم ب ...

از الان اخه؟؟ چه مادر بیشعوری

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

عالیهتو مادر خوبی هستیموفق میشی عزیزم خدا پشت و پناه بچه هات باشه ان شالله

فدات شم ممنون ولی خودم از خودم راضی نیستم از اول نباید میزاشتم باهاش دوست بشه حماقت کردم کوچکتر از پسرم بود بهتر بود بازم همش خودمم سرزنش میکنم همسرم که بفهمه کلی سر کوفت میخواد بزنه به خاطر همین نمیگم ولی خیلی غصه دارم

-خدا

بعصی ترسها درست نیست.. اتفاقا از پدرشون حساب ببرن برای تربیت خودشون بهتره ها.. مخصوصا این که همچین موضوعی پیش اومده بهتره همسرت بدونه

دارم دیونه میشم خیلی روم فشاره چون نمیتونم با همسرم صحبت کنم

ببین هم به پسره بگو که موضوعو میدونی

هم رابطه رو محدود کن به ساعاتی که نظارت داری

هم بچه هاتو آگاه کن

به پسره نگی که خودم خوندم پیامارو ها. کلا جوری صحبت کن که ندونه به چه روشی فهمیدید.

بزار فکرکنه پسرتون بهتون گفته و بترسه که اگه باز چیزی به پسرتون بگه میاد به شما میگه. بدونه پیامارو خوندید دیگه مخفیانه باهم صحبت میکنن

دردم از یار است و درمان نیز هم
به نظرت به مادر اون بچه بگم یا خودش ؟

میتونی به پسره بگی، دیگه ازین چرندیات به وسر من نگو و. نفرست

دفعه ی دیگه ببینم و بفهمم میدمت دست پلیس.. بترسونش

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .