2777
2789
عنوان

کودک آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 78 پست
من خودم خدا شاهده کار و زندگیمو هر روز ول میکنم کنار کوچه میایستم این بازی کنه خودمم هستم اینه الان ...

کار درستی نیست خیلیم جدی نگیر حرفمو فقط اومد به ذهنم.. با مادرش دعوا کن بعد هم به پسرت بگو ما با اونا دیگه هیچ ارتباطی نداریم 🙄

راهکار دیگه ساعتایی که پسرت میره بیرون برای بازی رو کلاس ورزشی جایگزینش کن

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

آخه تو ۱۴ سالگی ؟ منم همین اومد تو ذهنم ولی تو این سن ؟ ! مادرش به بار میگفت زنگ زده پسرم به دوستش د ...

وای چه خانواده داغونی

من برای دخترتون هم نگرانم

تنهاش نذارید یک موقع خدایی نکرده مسر همسایه اذیتش نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی نزار برهحتی اگه دعواتون بشهحتی اگه گریه کنهاون الان صلاحشو نمیدونه شما باید مراقبشون باشیدکلاس م ...

عاشق دوچرخه سواری هست 😥میگم بفرستمش بگم با اون پسره نچرخه چون باید آگاهش کنم صورت مسیله رو پاک کنم بعدا ممکنه مدرسه پیش بیاد و نفهمم

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
وای چه خانواده داغونیمن برای دخترتون هم نگرانمتنهاش نذارید یک موقع خدایی نکرده مسر همسایه اذیتش نکنه

از دخترمم پرسیدم کاری نکرده

خودمم همیشه هستم ولی اصلا حالم بده

به خود پسره بگم یا مادر بی خیالش؟

-خدا
من خودم خدا شاهده کار و زندگیمو هر روز ول میکنم کنار کوچه میایستم این بازی کنه خودمم هستم اینه الان ...

رابطه شون رو به همون بازی داخل کوچه که خودتون نظارت دارید محدود کنید. دوست جدید پیدا کنید

البته بگم که این موارد خیلی پیش میاد بچه ها هم کنجکاون میرن سراغشون.یعنی اینجوری نیست فقط این پسر مشکل داشته باشه. کلا تو سن نوجوونی تقریبا همه این مسائلو سرچ میکنن یا کنجکاون درموردش

دردم از یار است و درمان نیز هم
رابطه شون رو به همون بازی داخل کوچه که خودتون نظارت دارید محدود کنید. دوست جدید پیدا کنیدالبته بگم ک ...

پسر من محدود بزرگ شده کلا با هیچ کس دوست نمیشه

بلد نیست دوست پیدا کنه با یه روان درمان داشتم روش کار میکردیم با این بچه آشنا شد منم تشویقش کردم

الان انگار براش شده بت

پسر من خیلی سادس از اوناس که خدایی نکرده مورد سو استفاده قرار بگیره

-خدا
حالا مادرش رو من میشناسم خیلی باز و بس خیالن چند خوردم ازش دیده بودم به مادرش گفتم گفت روانشناس گفته ...

کاش شات میگرفتی به مادرش نشون میدادی بفهمه اوضاع بچش وخیمه دلم به حال اون بچه هم سوخت که بخاطر تربیت بد انقد اسیب دیده

کاش شات میگرفتی به مادرش نشون میدادی بفهمه اوضاع بچش وخیمه دلم به حال اون بچه هم سوخت که بخاطر تربیت ...

وای اینقدر شکه بودم فراموش کردم فقط جوابهای پسرم مونده

میخواد مادرش قبول کنه میخواد نکنه هر مادری بچشو میشناسه

موندم به خود پسر بگم یا مادرش

-خدا
کاش شات میگرفتی به مادرش نشون میدادی بفهمه اوضاع بچش وخیمه دلم به حال اون بچه هم سوخت که بخاطر تربیت ...

خیلی مادرش حس باحال بودن و روشنفکر بودن رو داره

پسرش یه مدت با یه دختر چهارمی دوست بود ! این خانومم با افتخار تعریف میکرد !

-خدا
درست میگی در حد فهمش براش توضیح بده گلم

به نظرت به مادر اون بچه بگم یا خودش ؟

-خدا
وای اینقدر شکه بودم فراموش کردم فقط جوابهای پسرم مونده میخواد مادرش قبول کنه میخواد نکنه هر مادری بچ ...

پس دیگ ول کن چون اون مادر عمرا همچین چتی رو قبول کنه

فقط مراقب بچت باش