2777
2789
عنوان

کمکمم کنیددد😭

171 بازدید | 26 پست

بابای دوست پسرم گفته بیشتر از سه تا سکه بیشتر مهر نمیکنم اذیتمون میکنه هر دفعه یه ادای جدید میده یه داستان تازه میسازه واسمون رسیده به کلم دیگه از قایم موشک بازیم خسته شدم از این ادا بازیای این مردک چیکارش کنم کاش یه تفنگ میدادن بهم دهن اینو من سرویس میکردم😭

من چیکار منم اخه خانواده منم فرصت نمیدن هر لحظه هم امکان داره یه گوه جدید در بیاد خستم کرد با حرفاش به جای اینکه پسر بزرگشو سر سامون بده. رفته یه بچه دیگه گذاشته بود تو شکم زنش بسه دیگه 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باباش مگه باید مهریه بده عزیزم؟با خودش صحبت کنید که از طریق گفت و گو این مشکل رو با پدرش حل کنه،اگر داره ازدواج میکنه دیگه باید کاملا مستقل باشه و اینکه مهریه رو هم پدرش بخواد تایین کنه درست نیست

من چیکار منم اخه خانواده منم فرصت نمیدن هر لحظه هم امکان داره یه گوه جدید در بیاد خستم کرد با حرفاش ...

پدر دوسپسرتو میگی؟؟

اگه از پسر مطمئنییی خب حالا میشه کنار اومد .ولی اگه ن اصلا ارزشتو نیار پایینو ۱۴ تارو قبول کن

باباش مگه باید مهریه بده عزیزم؟با خودش صحبت کنید که از طریق گفت و گو این مشکل رو با پدرش حل کنه،اگر ...

چون عروسی اینارو کلن قرار باباش کنه مغازه داره اونجا کار میکنن بهشم گفتم باباش یه کاری کرده هیچ کدوم از اعضای خانواده راضی نمیشن بیان حتا بزرگترا

پدر دوسپسرتو میگی؟؟اگه از پسر مطمئنییی خب حالا میشه کنار اومد .ولی اگه ن اصلا ارزشتو نیار پایینو ۱۴ ...

۱۴تارو بندازه خانواده منم چیزی نمیگن من از دوست پسرم مطمعنم ولی خب ۳تا من اونقد گریه کردم گفتم ول کنید برم جهنم خانوادم میگن نه که نه چرا گفته سه تا بره یه دونه واسه داداش توم یه دختر پیدا کنه که به سه تا بدن به ما

فهمیده تو خاطرخواه پسرشی اونم تا تنور داغه میخواد بچسبونه

میگه دختره اگه بخوادت میاد کثافت من یه گوشی۵۰میلونی سرش شکست رف دلمو زدم دریا فرار کردم باهاش حرف کشیدم اخه دهن سرویس نمیمیره راحت شم

فهمیده تو خاطرخواه پسرشی اونم تا تنور داغه میخواد بچسبونه

رفته ۴۶سالشه یه نوزادم داره تازه تف تو اون دهنت من دوساله دهنمون سرویس شده رفته زنشو حاملع میکنه تف تو اون روت بیاد حالم ازش بهم میخوره اونقد فکر میکنم خدا شاهده خوابشونو میبینم صب پا میشم نفرین میکنم

میگه دختره اگه بخوادت میاد کثافت من یه گوشی۵۰میلونی سرش شکست رف دلمو زدم دریا فرار کردم باهاش حرف کش ...

همین دیگه اشتباه کارت همین بود.فرار کردی .مینشستی با عزت احترام دنیایی از سکه مهرت میکردن

همین دیگه اشتباه کارت همین بود.فرار کردی .مینشستی با عزت احترام دنیایی از سکه مهرت میکردن

سکه بخوره تو سرم قانع باشه.قانونی کاری کنه انگار گاو رو گذاشتی جلوت داری باهاش حرف میزنی گاو باز یه شعور درکی داره این نداره