2777
2789
عنوان

خیلی بده که

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 42 پست
کاش همینطور باشه

مطمئن باش همینه مامان منم گاهی اوقات یه چیزایی رو به روم میاره بهم برمیخوره میگم چرا میگی میگه میخوام خودت رو اصلاح کنی و تا بهترین باشی منم بهش میگم خب ناراحت شدم مامانم هم میگه از دست من ناراحت بشی بهتر از اینه بقیه خوردت کنن

فکر که میکنم میبینم راست میگه این هم از علاقه زیاد و دلسوزیشون هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه به هیچکی اعتمادنداری که بتونی درد دل کنی باهاش

قبلا خیلی داشتم الان کلا کسی دورم نیست

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

مطمئن باش همینه مامان منم گاهی اوقات یه چیزایی رو به روم میاره بهم برمیخوره میگم چرا میگی میگه میخوا ...

همین دلسوزی آدمو خورد میکنه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

سعی کن یکی پیدا کنی که باهاش راحتی بهش اعتماد داری،

بهترین آدم زندگیم جوری زمینم زد که هنوز باورش نکردم دیگه نمیتونم

دلسوزی مادر حنسش فرق داره از ترحم نیست که بقیه دارن و واقعا هم حال به هم زنه

یجایی حس میکنم واسه اونم حالم مهم نیست

نه اینطور فکر نکن

ممنون که وقت گذاشتی مهربون