2777
2789
ممنون گلم. برا شوهری دکتر داده منم امروز درست کردم کنجدآسیاب شده. عسل. روغن زردی. دارچین. زنجبیل

دارچین غافل نشو چوب دارچین تو خورشت هات بنداز بذاره بجوشه چایی بدون دارچین اصلا

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با هزینه بیمارستان 5 تومن روز 7 پریود من 8 انجام دادم

بعد تخمک کشی انجام دادین؟بیمه تکمیلی شامل میشه؟

یعنی قبل انتقال جنین؟

من بار اول آی وی اف میکنم بخدا هزینه اینم با قرض و وام جور کردیم لطفا راهکاری داری ک بار اول مثبت بشم ازم دریغ نکن

بعد تخمک کشی انجام دادین؟بیمه تکمیلی شامل میشه؟یعنی قبل انتقال جنین؟من بار اول آی وی اف میکنم بخدا ه ...

عزیزم منم بار اولمه برا تعیین جنسیت رفتم. ولی تو بیمارستان دولتی انجام میشه اگه میخوای به دکترت بگو من آی وی اف انجام نمیدم بهتره از دکترت بپرسی

هزینه آی وی اف رو برا من گفت 300 ملیون

آزمایش اسپرم گرفت قرص تقویت کننده و رویال ژل داد به خودمم قرص و پودر فولیکول داد روز 7 و 8 هم آمپول داده بود و روز هفتم پی آر پی

انشالله برامون جواب بده تو این مسیر بارداری باهم باشیم🥰

از منم گفت این روش 80 درصده. خودش رک گفت ولی آی وی اف صددرصده و اگه نگیره پول پر

من مشکل ناباروری ندارم ،فقط بخاطر تعیین جنسیت آی وی اف کردم

اول گفتم آی یو آی بعدش دیدم تعیین جنسیت صددر صد نیست خیلیا با آی یو آی تعیین جنسیت کردن چندتا دکتر بنام شهرمون رفتم با مریضا حرف زدم گفتن پسر میخاستم دختر شد منم گفتم هزینه کنم ولی الان استرس منفی شدن دارم

ولی آی وی اف صد درصده فقط مونده رحم بگیره دعا کن برام

من مشکل ناباروری ندارم ،فقط بخاطر تعیین جنسیت آی وی اف کردم اول گفتم آی یو آی بعدش دیدم تعیین جنسیت ...

منم مشکلی ندارم فقط تعیین.

انشالله که میگیره عزیزم به خودت استرس نده. گرمیجات زیاد بخور. اصلا بخودت فشار عصبی وارد نکن و از ناراحتی و استرس دور باش