2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميدوني اين علايمو كه من گفتم داشتن يا نه؟

ببخشید اندازه مگس... نه مامانم میگفت یه پوشک میذاشتیم میخوابیدیم میگفت خیلی تشرح زیاد میومد بعداز گذاشتنش خودش که میگه هرچی عفونته رفع میشه نمیدونم البنه مامانم قدیمی هم نیس آ چهل و چهار سالشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من تعريفشو زياد شنيدم ولي الان كه ديدم اينجور شدم همه بدنم از ترس داره ميلرزه

نه نترس خوب الان یه ذره بذاری دهنت دهنت جمع میشه کلا خاصیتش اینه که جمع میکنه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

فقط برا عفونت من تا حالا استفاده نکردم بااینکه مامانم تعریفشو گفت میترسم... برا عفونت تو آب نمک بشین تو دم کرده پونه

مطمعن باشم ؟؟شوهرم دعوام كرد وقتي ديد اينجور شده گف چرا هرچي رسيد انجام ميدي

خانمی توروخدا برای عفونتت زاج گذاشتی خوب شدی؟؟؟

من دیشب گذاشتم الانم دهانه ی بدنم کامل بسته شده وسوزش دارم میترسم جرات ندارم به شوهرم بگم چکارکنم

اخه واژنم رو خشك و زبر كرده همين موضوع ترسوندم

عزیزم تاپیکت برا چن ماه قبله 

عفونتت با زاج از بین رفت؟؟ 

چی شد اخرش؟؟ 

ترشحاتت چه رنگی بود عزیز؟؟

بعذد استفاده از زاج ترشحاتت چه رنگی شد

منم چن ساله ترشح سبز دارم و سفید خسته شدم...

خانمی توروخدا برای عفونتت زاج گذاشتی خوب شدی؟؟؟ من دیشب گذاشتم الانم دهانه ی بدنم کامل بسته شده وسو ...

خانمی  با زاج ترشحاتت از بین رفت؟؟ اثر کرد زاج؟؟ترشحاتت چی رنگی بود ؟ بعد زاج چه رنگی شد؟ 

میخوام از زاج استفاذه کنم 

قبلا فقط دوبار استفاذه کردم ج نداد 

عزیزم تاپیکت برا چن ماه قبله  عفونتت با زاج از بین رفت؟؟  چی شد اخرش؟؟  ترشحاتت چه ...

اره از بين رفت يه چيزايي سفيدي بود معذرت ميخوام واژنم خشك شده بود و خيلي ترسيدم ولي بعد ك سوال كردم يه چيز معمولي هست و سه چهار روز بعد خوب شد

[QUOTE=83449117]اره از بين رفت يه چيزايي سفيدي بود معذرت ميخوام واژنم خشك شده بود و خيلي ترسيدم ولي بعد ك سوال كردم ...[/QUOTE

ااا چه خوب 

من که بازم استفاده کردم ترشحاتم نمیره 

همجنان سبز و سفیذ]

[QUOTE=83449117]اره از بين رفت يه چيزايي سفيدي بود معذرت ميخوام واژنم خشك شده بود و خيلي ترسيدم ولي ...

عنبرنسا رو هم امتحان كن شايد نتيجه بده البته از يه جاي معتبر تهيه كن و حتما مطمعن باش كه براي الاغ ماده هستش