یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببخشید اندازه مگس... نه مامانم میگفت یه پوشک میذاشتیم میخوابیدیم میگفت خیلی تشرح زیاد میومد بعداز گذاشتنش خودش که میگه هرچی عفونته رفع میشه نمیدونم البنه مامانم قدیمی هم نیس آ چهل و چهار سالشه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من تعريفشو زياد شنيدم ولي الان كه ديدم اينجور شدم همه بدنم از ترس داره ميلرزه
نه نترس خوب الان یه ذره بذاری دهنت دهنت جمع میشه کلا خاصیتش اینه که جمع میکنه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
فقط برا عفونت من تا حالا استفاده نکردم بااینکه مامانم تعریفشو گفت میترسم... برا عفونت تو آب نمک بشین تو دم کرده پونه