2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای منه خانوم که خرج خانواده قرار نیس بدم و کل درامد برای خودمه خوبه؟

من خودم پرستارم راضی نیستم حقوقش کمه واقعا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
پرستاری رشته خوبیه از نظر بازار کار واکه علاقه داشته باشید شاخه نوزادان خیلی خوبه

واقعا ؟

میشه بیشتر بگین

من اصلا اومدم تجربی چون نوزاد هارو خیلی دوست دارم😄

پرستاری به اندازه دکتر درس میخونه درس خیلی زیاد داره

اره دقیقا،و اکثریت اینو نمیدونن، به عنوان پرستار همههه چیزو باید بدونی و حجم درسا زیاده با همه بیماری ها و داروها باید اشنا باشی

اره دقیقا،و اکثریت اینو نمیدونن، به عنوان پرستار همههه چیزو باید بدونی و حجم درسا زیاده با همه بیمار ...

علاوه بر اینکه خیلی درس داره کار سخت و پرفشار و حقوق کم

احترامی هم برات توی بیمارستان قائل نیستند و خیلی اذیت میشن

میتونم بپرسم درامدتون چقدره ؟ البته اکه اشکالی نداره

بین ۲۰ تا ۳۰ هست متغیره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اره دقیقا،و اکثریت اینو نمیدونن، به عنوان پرستار همههه چیزو باید بدونی و حجم درسا زیاده با همه بیمار ...

واقعا؟🥲

یعنی با ۳ ۴ ساعت درس خوندن کارم راه نمیوفته؟

مثلا تو دوره کنکور نمیتونم از ۶ یا ۷ بیشتر بخونم اصلا حوصلم نمیکشه اما کار عملی جرا هرچقدر باشه مشکلی ندارم با کتاب مشکل دارم😄

علاوه بر اینکه خیلی درس داره کار سخت و پرفشار و حقوق کم احترامی هم برات توی بیمارستان قائل نیستند و ...

چه بد

یه سوال اینکه کدوم بیمارستان باشی منظورم تخصصی یا عادی

تاثیر داره؟