سلام بچه ها چن سالی هست عروس یه خانواده شدم که کاراشون برام عجیبه پدر شوهرم ۲ تا زن داره که با زن اولش اصلا خوب نیست تا اینجا عادیه اما اینا اول عاشق هم بودن تو سن خیلی کم ازدواج کردن پدر شوهرم ۳۷ سالشه یکی دوسال قبل این که من بیام زن دوم گرفته زنه۲۲ سالشه انگاری کل خانواده رو تلسم کرده زنه خراب داره اصن پدر شوهرم مکان باهاش آشنا شده اوردش خونه تمام زندگیشونو دست گرفته چن باری به پدر شوهرم خیانت کرده اما پدر شوهرم میگه زن اولی گولش زده اما من شاهدم این خانوم هرکیو میبینه روش نظر داره و اون بنده خدا زن اولی هیچ دخالتی نداره چن بار خودم مچشو گرفتم به پدر شوهرمم گفتم گفت زن من پاک مشکل از طرف بوده حتی به شوهر منم چشم داره اینا به کنار جالبش اینه مادر شوهرم یا کل فامیل ازش برام گله میکنن ولی همین مادر شوهرم تا میبینش آخر اسمش جان میزاره یا کل خانوادشون بد خونه پدر شوهرم کلا یه اتاقه چطوری میتونه ببینه شوهرش کنار یکی دیگه تا خود صبح همدیگه رو بغل کنن؟ اصن انگار پدر شوهرم عقل خودشو خورده مثلا زن اولش با دختر کوچیکش خونه نیست کلا دوتا بچن کلی خرید میکنه برا زن دومی تا زن اولش میاد خونه رو خالی میکنن میگه ندارم تو خرید کن آدم هرچیم با زن اولش بد باشه میتونه برای زن دومش انواع خوراکی هارو بگیره در صورتی که بچش گشنس؟
خودم بارها شاهد بودم تو حسابش بالایی ۲٠٠)۳٠٠ میلیون بوده اما خرج بچه هاش نکرده من به طلسم اتقادی ندارم اما اطرافیان میگن طلسمش کرده زنه