2777
2789
ببخشید ولی خواهرت باید درک کنه یعنی چی حساس ناراحت میشه خب بشه دیگه طلبکاره میاد اونجا تعیین تکلیف ه ...

دیگه نمیتونم چیزی بهش بگم یه بار گفتم مامانم گف اون میترسه تو باید باز نکنی اونارو و اینکه بچش تازه به دنیا آمده یکی گفته پر عروس باعث آسم میشه اینم.... 🤦🏻♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرم بچه اش به دنیا آمده قراره یک ماه بیاد خونمون بعد خواهرم به شدتت حساسه تو فامیل هیچکس عروس نگه ...

ببر تو اتاق خواب به مهمونات بگو اونجا نرن

فقط 38 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

این قفس محکمه نمیتونن باز کنن😂🤦🏻♀️

مال منم محکم بود ولی این دهن سرویس همه چیو باز میکرد با نوکش

چند سری گوشوارمو حتی باز کرد😂💔کلا دزد خوبی بود خدابیامرز

بیارش بیرون آهنگ بزن باهاش برقص

حرف بزن باهاش

ببر تو اتاق خواب به مهمونات بگو اونجا نرن

متاسفانه سه تا خواهر زاده دارم اول دو قلو هس به شدتت شلوغ یعنی بعد رفتن اونا انگار خونه بمب ترکیده یکیشون دوسشون داره اون یکی اذیت میکنه 🤦🏻♀️

دیگه نمیتونم چیزی بهش بگم یه بار گفتم مامانم گف اون میترسه تو باید باز نکنی اونارو و اینکه بچش تازه ...

اول که ده روز بیشتر نیاد چه خبره یکماه بعدم روزی دوسه ساعت باید حداقل بیان بیرون انشاالله که قفس شون از این بزرگاس دیگه

متاسفانه سه تا خواهر زاده دارم اول دو قلو هس به شدتت شلوغ یعنی بعد رفتن اونا انگار خونه بمب ترکیده ی ...

ایخداااا🥲🥲🥲

نمیتونی بدی به همسایه ای چیزی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

مال منم محکم بود ولی این دهن سرویس همه چیو باز میکرد با نوکش چند سری گوشوارمو حتی باز کرد😂💔کلا دزد ...

اوخوداااااا😍🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نکن اینکارو مال منم عادت دارن یکسره بیرون باشن ولی دو سه روز که رفتم مسافرت تو قفس خیلی برقراری م ...

ای خدااااااااااااااااااا میترسم بدم همسایمون 😭

به نظرت بدم جون اونا فنچ دارن قبلا عروس داشت بلدن چطوری نگه دارن

ایخداااا🥲🥲🥲نمیتونی بدی به همسایه ای چیزی؟

ببین یه جوری انگار بچه خودمن میخوام بدم بعد میگم نه کنار فنچ اذیت میشن یا یادشون میره غذاشو بدن حموم ببرن باهاش بازی کن باهاش حزف بزن بعد از طرفی هم خجالت میکشم خودم هر روز برم خونه همسایه

ببین یه جوری انگار بچه خودمن میخوام بدم بعد میگم نه کنار فنچ اذیت میشن یا یادشون میره غذاشو بدن حموم ...

الهیییی😂😍

اره درکت میکنم ولی چاره ای نیست دیگه

منم هفته پیش رفتم مسافرت موندم مرغ عشقام رو چیکار کنم

زنش تخم گذاشته بود نمیشد جا به جا کرد دیگه یکیو مسئول کردیم یساعت بیاد بازی کنه باهاشون بره😂🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40