2777
2789
عنوان

عکس النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 116 پست
حالا بذار گاهی ب امین نشون بدم،😂😂😂😂🏃♀️🏃♀️🏃♀️

باشهههه 🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅❤️❤️❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چلو گوشت نذری میخوام ،😂😂😂

کاش کرج بودی بخدا میفرستادم🥲🥲❤️❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

فدات سال دیگ بجا من بخور نذری یک چیز دیگس،😂❤️

عشق منی تووو❤️

من نمیدونم چرا هرسال نوبت من میشه غذا نیست نصفه میخورم🤣

امسال تا درست شد یدونه ور داشتم قایم کردم خوردم🤣🤣

عشق منی تووو❤️من نمیدونم چرا هرسال نوبت من میشه غذا نیست نصفه میخورم🤣امسال تا درست شد یدونه ور داشت ...

خخخ ارع دقیقا نذری همیشه باید قایم کنی ما ی نذر دیکچه مشهدی میدادیم نمیدونم شنیدی دیدی یا خوردی ی دسر شبیه شیر برنجه ولی خیلی خوشمزه تر....اصلا نیمموند برای خودمون

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

خخخ ارع دقیقا نذری همیشه باید قایم کنی ما ی نذر دیکچه مشهدی میدادیم نمیدونم شنیدی دیدی یا خوردی ی د ...

دیگه یاد گرفتم تا درست یدونه ور دارم قایم کنم🤣🤣🤣

علی ۴تا ور داشته بود خودش بخوره من هنگ بودم🤣🤣

گفتم تو کی ور داشتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میگه باید زرنگ باشی😅😅😅

نه نشنیدم و نخوردم

بیام مشهد امتحان میکنم😍

دیگه یاد گرفتم تا درست یدونه ور دارم قایم کنم🤣🤣🤣علی ۴تا ور داشته بود خودش بخوره من هنگ بودم🤣🤣گف ...

علی سفارشی مخصوص ننش برداشته خخخخ

اره البته بخوای بخری از بیرون خیلی کمه اگ حوصله داشتی خودت دستورشو نتی بگیر درست کن

علی سفارشی مخصوص ننش برداشته خخخخ اره البته بخوای بخری از بیرون خیلی کمه اگ حوصله داشتی خودت دستورشو ...

وای عاشقتمممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مامانش چون شمال نذری دارن اون هرسال اونجاست....

عهه پس حتما میزنم نت ببینم چجوریه😍

وای عاشقتمممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مامانش چون شمال نذری دارن اون هرسال اونجاست....عهه پس حتما می ...

اره حتما درست کن می ارزه ب درست کردنش سخت نیس ولی خیلی خوشمزه هست

ایشاله هر چی ک دوسداری میخری ب زودی عزیزممم🙏

فدات شم گلی

ولی هیچ امیدی ندارم تو این گرونی

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

اونایی رو که دوست داشتم فروختم اونایی که دوست ندارم رو انداختم تو صندوق

درحال حاضر خالی خالی...حتی میخوام حلقمم بندازم بیرون

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اره حتما درست کن می ارزه ب درست کردنش سخت نیس ولی خیلی خوشمزه هست

حتما عشقمم😍😍😍