2777
2789
عنوان

عکس النگو

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 116 پست
انشااله عزیزممن چون حس کردم النگو سنگین خیلی زنونست وسن رو بالا میبره نازک برداشتم که دخترونه تر باش ...

اره بنظر منم دحترونه تره ولی خب باید تعداد حداقل ۶ تا باشه تا خودشو نشون بده

اتفاقا یکی تو این سبک اون روز قیمت کردم دونه ای ۱۱۰ حدودا درمیومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون تو اون سمتا این سبک طلا دیدمفک کنم خیلی خانمای اونجا طلا دارند و همه هم سنگین

خانمهای اینجا همیشه زیاد طلا داشتن وکلا طلای سبک رو بعنوان طلا قبول ندارن فقط طلای سنگین ولی الان دیگه جوونترها بیشتر به سمت طلاهای سبک رفتن

وخب اینم بایددرنظرگرفت اوضاع اقتصادی خیلی بدشده و خیلیا طلاهاشون رو فروختن یا دیگه نتونستن طلای سنگین بخرن واسه همین یکم اوضاع به نسبت قدیم ترها فرق کرده

اره بنظر منم دحترونه تره ولی خب باید تعداد حداقل ۶ تا باشه تا خودشو نشون بده اتفاقا یکی تو این سبک ا ...

اره النگوهای منم ۶تاست

منظورت دستبند انگشتریه؟؟اره وزنشون بالاست مال منم حدودا ۱۱گرمه

خب حوبه پس چون من شنبده بودم نیاز ب مراقبت داره خطو خش میوفته و یه وقت بجایی بخوره نشون میده خودشو

من تازه گرفتم اما خط و خش ریز داره که نشون نمیده خودشو

پروفایل عکس خودمه کپی نشه لطفا🙏🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خانمهای اینجا همیشه زیاد طلا داشتن وکلا طلای سبک رو بعنوان طلا قبول ندارن فقط طلای سنگین ولی الان دی ...

اره خب خدایی سخته اونجوری الام یه پسر بخواد با اون رسم و رسوم زن بگیره و طلا بگیره براش خیلییی میشه با این قیمتا

اره النگوهای منم ۶تاستمنظورت دستبند انگشتریه؟؟اره وزنشون بالاست مال منم حدودا ۱۱گرمه

ن این النگوهارو قیمت کردم ! ۵و خورده ای گرم بود

یه کوچولو مدلش فرق داشت ولی تقریبا همین بود

عکس نداری ببینم😍

هیچی طلا ندارم 😫

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
من طلافروشم کلا دوتا گوشواره نقره گوشم انداختم هیچ کسم باور نمیکنه نقره ان

عععع چرا ؟ دوسنداری؟ بابا طلاهای خیلی قشنگی درومده ک 🫠

من هرسری مسیرم ب بازار زرگرا خورده دیگ تا چند روز مدهوش اونجام 🙃🙃