2777
2789
عنوان

مشکل عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 36 پست
همونا مثلا بیان دم خونه زشت نیس اول زنگ. میزنن یعنی؟

دیگه تو روستا چون آگاهی زیاد نیست بیشتر سخت میگیرن که حتما کل روستا تو آمار باشن من الان تو شهر چند میلیونی زندگی میکنم دخترم و واسه واکسن میبردم بهداشت ۴ سال و نیم هست یکسره زنگ میزنن که باید واسه بینایی سنجی و شنوایی سنجی بیارید ول کن هم نیستن منم نمیبرم چون آلوده است اونجا شلوغه ولی هم به من هم شوهرم هر چند وقت زنگ میزنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه تو روستا چون آگاهی زیاد نیست بیشتر سخت میگیرن که حتما کل روستا تو آمار باشن من الان تو شهر چند ...

یعنی اگه نرمم نمیتونن کاری کنن؟ من کلا خیلی آدم ارومیم حوصله دادگاهو اینام ندارم اصلا بدونه شوهرم تاحالا این چن ساله بیرون نرفتم از طرفی شوهرم بابت رفتار اون خانوم لج کرده و بهم میگه اگه بریم اونجا باهاش بد حرف میزنم منم میترسم دعوا کنه نمیتونم برم

شما قرار نیست خودتو اذیت کنی ، همه چیو بسپار به همسرت ، بگو هرچی میخواین از همسرم بپرسید ، تمام

آخه میترسم به شوهرم بگم باهاشون بد حرف بزنه آدم خوبیه ولی عصبی بشه نمیشه جلوشو گرفت منم واقعا فعلا به بهداشت نیازی ندارم شاید میتونستم تا قبلش اگه میخاستم اقدام به بارداری کنم برم اما سر رفتار اون خانوم شوهرم میگه اگه هرموقه لازم شد میبرمت بهداشت جای دیگه اصلا متخصص اما اونجا نه

یعنی اگه نرمم نمیتونن کاری کنن؟ من کلا خیلی آدم ارومیم حوصله دادگاهو اینام ندارم اصلا بدونه شوهرم تا ...

جدی داری میگی؟ دادگاه icon نه عزیزم این چه حرفیه اونا نهایت باردار بودی و رفتی یه غر بزنن که چرا نرفتی همین خیلی قضیه رو بزرگ نکن چیزی نیست

جدی داری میگی؟ دادگاه نه عزیزم این چه حرفیه اونا نهایت باردار بودی و رفتی یه غر بزنن که چرا نرفتی ه ...

خیلی ممنون از زاهنمایتون آخه من زیاد آگاهی در این مورد نداشتم