setsrhhhh مدیر استارتر عضویت: 1405/04/09 تعداد پست: 10 عنوان تست حاملگی 87 بازدید | 18 پست ۳روز قبل موعود تست دادم دوتا دوتاش مثبت بود انگار چون هاله افتاده بود حالا سینه ام سفت شده خیلی کمی کمرم تیر میکشه امروز | 15:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setsrhhhh مدیر استارتر عضویت: 1405/04/09 تعداد پست: 10 به نظرم مثبته دوتا تست خریدم مارک مدیکور ۱ بعدازظهر زده بودم ۱دیگه هم صبح دوتاش هاله افتاده اصلا به دو دقیقه هم نشد
baghlavaaaaaatorki1 عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 2804 از کجا میدونی ؟ مثبته منم دوروز قبل از موعد زدم همینجور بود یک هفته بعد موعد آزمایش دادم بتام ۱۵۰۰۰ هزار بود
پرندهخوشبختی عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 5828 دوتا تست خریدم مارک مدیکور ۱ بعدازظهر زده بودم ۱دیگه هم صبح دوتاش هاله افتاده اصلا به دو دقیقه هم نش ... انشاالله که مثبته ولی تست رو معمولا میگن صبح ناشتا باید بزنی و اینکه بزار ی دو روز از موعدت بگذره دوباره تست بزن تهش هیچی نیست باور کن....
setsrhhhh مدیر استارتر عضویت: 1405/04/09 تعداد پست: 10 انشاالله که مثبته ولی تست رو معمولا میگن صبح ناشتا باید بزنی و اینکه بزار ی دو روز از موعدت بگذره دو ... یکیش اول صبح دادم
setsrhhhh مدیر استارتر عضویت: 1405/04/09 تعداد پست: 10 مثبته منم دوروز قبل از موعد زدم همینجور بود یک هفته بعد موعد آزمایش دادم بتام ۱۵۰۰۰ هزار بود همش استرس دارم که پریود بشم چون تو اقدام هستم
baghlavaaaaaatorki1 عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 2804 همش استرس دارم که پریود بشم چون تو اقدام هستم استرس ک بدتره نه ان اشالله مثبته مراقبت کن هفته دیگه آزمایش بده منم تو اقدام بودم از هولم دوروز قبل موعد زدم همینجور هاله افتاد
setsrhhhh مدیر استارتر عضویت: 1405/04/09 تعداد پست: 10 همش استرس دارم که پریود بشم چون تو اقدام هستم امروز موعد هستم اگر تا فردا پریود نشدم به نظرتون تست بگیرم بزنم؟
setsrhhhh مدیر استارتر عضویت: 1405/04/09 تعداد پست: 10 استرس ک بدتره نه ان اشالله مثبته مراقبت کن هفته دیگه آزمایش بده منم تو اقدام بودم از هولم دوروز قب ... پس چرا انقدر سینه هام سفت شده 🙄
setsrhhhh مدیر استارتر عضویت: 1405/04/09 تعداد پست: 10 استرس ک بدتره نه ان اشالله مثبته مراقبت کن هفته دیگه آزمایش بده منم تو اقدام بودم از هولم دوروز قب ... پس چرا سینه هام سفت شدن 🙄