2777
2789
عنوان

رویای تو چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داشتن خونه بدون استرس زندگی

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

رویا خیلی بزرگتره خیلی

منظورتون اینه که بایستی دقیق اسم برد ازون موضوع تا تحقق پیدا کنه؟

همون که میگن پول خیلی زیاد، خونه بزرگ، همسر خوب و ... اشتباهه و بایستی دقيقتر گفته بشه، مثلا؛

۲۰ میلیارد برای توسعه کارم با دانستن جزئیات اون، خونه ۱۰۰متری تو فلان منطقه، و...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

من رویام اینه بتونم خیلی فرد خودساخته و ثروتمندی بشم یک خانم متمول که ثروتش از یجا به بعد خودش بیشتر و بیشتر میشه و نیازی به کار خاصی نیست چون پولش پول میاره البته یه خانومی که روح فقیری نداره و فوق العاده بخشنده هست و شخصیت تاثیرگذاری داره دلم میخواد بتونم به خیلیا کمک کنم و همسری داشته باشم که همتای خودم و هم مسیر خودم باشه هردومون دغدغه مون کمک به افراد نیازمند از نظر مالی و یا شغل، یا از نظر روحی اگه خسته و افسرده و تنهان کمک کنیم تا برگردن(قلبا دوست دارم به کارتن خواب کمک کنم) تا جایی ک بشه گره باز کنیم از ته قلبم واقعا دلم میخواد خداوند لطف کنه و روح بزرگ و بخشنده ای بهمون بده

و رویای بزرگترم اینه پسری به این دنیا بیارم که خیلی انسان شریف و بزرگواری میشه و خیرمطلق میشه بودنش برای دنیا و پسرم رو جوری تربیت کنم که از خودراضی و لوس و تن پرور نباشه ... روح بزرگی داشته باشه و بتونه شخصیت همزاد پنداری داشته باشه...

ازدواجم باید با یسری همزمانی بیاد یه گيفت بزرگ از طرف خداوند جهانیان که منو به اون جایگاه دریافت و بخشش حقیقی برسونه

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
منظورتون اینه که بایستی دقیق اسم برد ازون موضوع تا تحقق پیدا کنه؟همون که میگن پول خیلی زیاد، خونه بز ...

رویا یه کیفیته ، پول نشونه این هست ک فرد موفق شده اما تاییدی بر بزرگی اون فرد و رویایی ک جهان برآورده کرده نیست پولدار شدن کار سختی نیست خیلیا میتونن با یه بیزنیسی ک سریع میگیره یا یک پیج یا ترید یا هرچی ثروتمند بشن اینا هدف هستن رویا یچی مثل اون بچه کشاورز روستایی هست ک فراری رو ساخت و ب پدرش میگفت من کارخونه ماشین سازی میزنم یا کسیکه رویای پرواز داشت و محقق کرد از میدان امکان ها و هواپیما ساخت

رویام اینه که به رویام برسم.. 😂😂شایدم شد یه روزی اگه واقعا با تموم وجودم تلاش کنم.. 🫠🤍

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

رویا یه کیفیته ، پول نشونه این هست ک فرد موفق شده اما تاییدی بر بزرگی اون فرد و رویایی ک جهان برآورد ...

جالب بود،

حالا اینکه اون کیفیت برای منافع شخصی باشه ویا خدمت به دیگران چطور، آیا فرقی داره؟

و اینکه علاوه بر کیفیت، آیا وجه تمایز دیگه ایی داره که در انتخابمون دچار اشتباه نشیم؟

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

جالب بود،حالا اینکه اون کیفیت برای منافع شخصی باشه ویا خدمت به دیگران چطور، آیا فرقی داره؟و اینکه عل ...

قطعا فرق داره کیفیتی که فقط برای خودتون باشه هیچ دهندگی و بخشندگی رو به جهان اثبات نمیکنه تا بهتون خير بیشتری رو بازتاب کنه و شمارو فقط گیرنده در نظر میگیره که فقط منافع شخصیش اولویتشه.

برای وجه تمایز کلمه کیفیت خیلی کلی هست.

شما فقط تو خیررسانی به دیگران نبین ، کیفیت یک جور لذت و آرامش هست از جنس نیاز حقیقی روح نه نیاز ظاهری...

مثلا خیلی از ستاره های هالیوود تو اوج زیبایی ثروت شهرت موفقیتت و درخشش خودکشی میکنن چون زندگیشون کیفیتی که روحشون میخواد رو نداره

قطعا فرق داره کیفیتی که فقط برای خودتون باشه هیچ دهندگی و بخشندگی رو به جهان اثبات نمیکنه تا بهتون خ ...

پس میشه گفت عالی ترین مرتبه هاش از درک یه خلا اجتماعی میاد، یعنی شخص روزگاری به نحوی درگیر اون بوده و در جبرانش میخواد اونو ایجاد کنه برای بهره گیری آیندگان!!

بله اون پوچ گرایی آخر رو کاملا درک میکنم، آدم های موفقی که در چهارچوب زندگی شخص خودشون موفق بودن و به انتها رسیدن!! اینو در یکی از برنامه های " گم گاهی" حسین اورا دیدم، کسانيکه ضمن موفقیت چشمگیر، در پی یافتن معنی زندگی بودن تا بهونه ایی باشه برای ادامه حیاتشون!!

میشه گفت " رویا " بیشتر از یه کلمه ست!!

پس داشتن رویا ضمن اینکه الزامیه و محرک موفقیته، اجتماعیه و در خدمت مردمه، انتخاب درست اون هم مهمه!!

یهو کلی آدم بزرگ اومد تو ذهنم که خدمت های بزرگی رو خلق کردن برای زندگی های مردم!! گمونم خیلی حس خوبی باشه 🥺🥺🥺