2777
2789
عنوان

این فحشه مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 20 پست
سایت چرا اینقدر عجیبه احساس میکنم بعضیا پارتی دارن اینجا

حق پرومکس یه امضا مذهبی و چهارتا تاپیک مهدویتی و عکس غدیری ام و ....

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاف نیست جدیدا متاسفانهفقط پول بیشتر میدن و براشون مثل بیمارستانای تامین کامل رایگان نیست سوال منم ...

حق دارین کاملا اگه قانون درست درمون باشه باید وضعیت رو جمع کنه چون خود مردمی که میان اونجا اگه عقلشون میکشید نمیومدن و حق الناسه

حق دارین کاملا اگه قانون درست درمون باشه باید وضعیت رو جمع کنه چون خود مردمی که میان اونجا اگه عقلشو ...

دقیقا حق الناس

جدیدا اینطور شده

قبلا در حد اورژانس و درمانای سرپایی بود الان شده بستری و ارجعیت هم دارن چون پول میدن

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

فاجعه ست واقعا