2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ا آدم میاد میگه حالم بده صدتا مرد درخواست میدن

بیمار وبیکارن، ما زنها میخوایم دور هم خسته این غر بزنیم و بعدشم آروم شیم روزمونو شروع کنیم .

حالا از توی بغل زنشون بلند شدند. حواسشون به رابطه خودشون نیست زنش صدبار گفته خسته ام و فلان اینها شنوایی ندارن. حالا اینجا که که همه زن هستیم میگردن. بابا مرد این موقع صبح با بغل زنشه یاخوابه ،یا داره آماده میشه بره سرکار

بیمار وبیکارن، ما زنها میخوایم دور هم خسته این غر بزنیم و بعدشم آروم شیم روزمونو شروع کنیم . حالا از ...

وبه حق چیزای ندیده ونشنیده .توخودت این موقع صب باید بغل شوهرت باشی نه اینجا که شکم درد بگیری چرا مردا صبی اینجا هستن

بیمار وبیکارن، ما زنها میخوایم دور هم خسته این غر بزنیم و بعدشم آروم شیم روزمونو شروع کنیم . حالا از ...

توخودتو ناراحت نکن شما همیشه صبی بجای اینکه اینجا باشی مرد خودتو آماده کن بفرست بره سر کار .بعد بخاب بعدصبونه بچه تو آماده کن بعد ظرفارو بشور بعد خونه تمیز کن بعد برو بچتو ببر حموم بعد لباس بشور بعد لباس شوهرتو اتو کن بعد ناهار حاظر کن بعد جمع کن بعد یه کم بخواب بعد ازظهر برو بیرون بازار رو بگرد بعد شام درست کن بعد جورابای شوهرتو ازسرکار میاد بشور بعد سفره بنداز بعد شام بخور ودر آخر بگیر بخاب.دیدی وقت نمیکنی من موندم تو چطور وقت کردی صبی بیای نی نی سایت