2777
2789
عنوان

عاشق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 29 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قبول کن دختر

خیلی مرددم نمیدونم چیکار کنم از عشق دارم خفه میشم بهش ولی به این فک میکنم ازدواجم کنیم بچه هام چه فاصله سنی دارن با پدرشون سرخوردشون نکنه یا افسوس بخورن از طرفی هم میدونم قبول نکنم حسرتش میمونه به دلم چون چندین ساله با هرکی میبینمش مقایسش میکنم

خیلی مرددم نمیدونم چیکار کنم از عشق دارم خفه میشم بهش ولی به این فک میکنم ازدواجم کنیم بچه هام چه فا ...

تو اگه واقعا عاشقش بودی به این چیزا فکر نمیکردی الان فقط ذوق به اون رسیدنو داشتی

اما اگه واقعا فکر میکنی عاشقشی قبول کن

همه شرایط دیگه اوکیه فقط مشکل سنه؟

تنها مشکلمون همینه تو کل زمانی که همدیگرو شناختیم همه دعواهامونم سر همین بود که من حتی جوابشو نمیدادم که فراموشم کنه و منم بتونم فراموشش کنم ولی نشد .

متوسطه

متوسط یعنی در چه حد

من خودم یه آقایی بود 20 سال از من بزرگتر بود

بیبی فیس بود چشم سبز دکتر ماشینش بی ام و بالاشهر تهران

اختلاف سنی بالا برای همچین موردی ارزش داره ولی اگه کارمند هست نمیدونم درآمد 70 80 یا فوقش 200 راستش ارزش نداره به نظرم

تو اگه واقعا عاشقش بودی به این چیزا فکر نمیکردی الان فقط ذوق به اون رسیدنو داشتی اما اگه واقعا فکر م ...

واقعا عاشقشم فقط انقدر نظرات منفی دیدم چشمم ترسیده

واقعا عاشقشم فقط انقدر نظرات منفی دیدم چشمم ترسیده

منه کسیو میشناسم که یه مدت عاشق یه مرد ۲۳ سال از خودش بزرگتر ده بود و هیچ چیزی توی گوشش نمیرفت،تو بخاطر ۱۶ سال میگی چشمم ترسیده؟بعد میگی عاشقشی؟نه واقعا این عشق نیست

متوسط یعنی در چه حد من خودم یه آقایی بود 20 سال از من بزرگتر بود بیبی فیس بود چشم سبز دکتر ماشینش بی ...

حدود ۱۵۰ یکم بالا پایین درامدشه ماهانه ماشینم داره ولی خونه نخریده

شونزده سال رو نه فقط شما از دید خودتون بلکه از دید قلب و عقل ایشون هم نگاه کن،الان اینجا هر کس نظر درستی هم بده بقیه امکان داره بیان حرف رو حرف ادم بذارن،اما واقعا شونزده سال اختلاف سن عقلانی و درست نیست،اصصلا میتونم با هزار و یک دلیل بگم،این عشق تبدیل ب یک کابوس خواهد شد منتها کابوسی در واقعیت و شما بعد از این شکست ادم سابق هرگز نخواهی شد،این چالش نیس چاهِشه

شونزده سال رو نه فقط شما از دید خودتون بلکه از دید قلب و عقل ایشون هم نگاه کن،الان اینجا هر کس نظر د ...

وقتی دل گیر کنه خیلی سخت میشه تصمیم گرفتن درصورتی که خودمم حرفای شمارو قبول دارم

وقتی دل گیر کنه خیلی سخت میشه تصمیم گرفتن درصورتی که خودمم حرفای شمارو قبول دارم

چشم کارش دیدن و دل کارش عاشقیه،دل مثل قلاب،گیر کرده،شما میکشی فکر کردی ماهی گرفتی،مواظب باش قلاب نکشتت تو اقیانوس و خوراک کوسه شی،اختیار چوب ماهیگیریت بگیر تو دستت،بخوای همه جوره کمکت میکنم که بیخیال شی ،اونم خیلی سریع،دختر خوب سرنوشت و عمر شوخی کردنی نیس،هر ماشین بیاد خودتو بندازی جلوش یهو بکشی عقب و بخندی،ب فان و سرگرمی گرفتی خودتو،این پیرهن نیس نخواستی سه تومن ضرر کرده باشی،این جوونیتو و ایندت و عمرت و حتی سرنوشت بچه ت با این انتخاب باختی،ب طور قطع ب یقین فدات شم گلم،عزیز دلم❤️🌹اگرچهل سالت بود پنجاه سالت بود تمام هیجاناتت،ارزوهات رویاهات حتی نشدن های روزمره ت، تقریبا فروکش کرده بود و خامپش شده بود،کودک درونت شده بود یک زن میانسال،اون باز میگفتیم دیگ باز شاید بتونی خودتو قانع کنی،اروم شی،طرف هم پخته شده،پولداره، چون شونز ه سال بزرگتر،شاید ادم خوب و جا افتاده شده باشه،ولی الان نه هرگز