2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فهمیدم چی میگی همون رسیدن به درجات عالی هستش و ابعاد دیگه نه نداشتیم چون اونایی که روحانی بهش رسیدن ...

رسیدن به درجه با بیداری حتما یکی نیست یعنی ممکنه در اوایل بیداری آدم هنوز به درجاتی نرسیده باشه و بعدا برسه

بیداری مث یه شوک

بین این همه روح خواب انگار سیلی میخوری به خودت میای میگی من کی ام چی ام اولش فک میکردم دیونه شدم

ما روح ها اکثرمون خواب هستیم به چرایی وجودمون از کجا آمدیم به کجا میرویم فکر نمیکنیم انگار هیپنوتیزم ...

دقیق تر میشه بگی ،اخه مشخصه جالبههههه»»

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

خب باعث میشه دیگه برات پیش نیاد من چند بار رویای صادقه دیدم هیجانی رفتار کردم و همجا گفتم دیگه ندیدم

اخه افتخار داره.من واقعا لذت میبرم از اینکه بگم.آخه فک نکنم بد باشه چون یبار خواب خداوند رو دیدم یبار خواب پیامبر رو دیدم یبار پرواز روح داشتم با اموات رو در رو شدم حتی صحبت کردم و اون تعریف بهشت و جهنمی که میگن و خیلیا میگن وجود نداره ولی من دیدم که وجود داره اون طبیعت پر از درخت و سرسبز و گل های صورتی پشت اون خدابیامرزحتی رفتن به حالت خلسه و شناور شدن و مثل خمیر به موج دراومدن رو تجربه کردم.

دقیق تر میشه بگی ،اخه مشخصه جالبههههه»»

ببین یه شب مهمون بودیم تو راه مهمانی تو ماشین

یهو انگار یه انرژی ازم رد شد و تمام دنیایی که ساخته بودم پوچشد

آدمای اطراف رو نگا میکردم انگار همه چی یه بازی بود و من بازیگر نقش اول داستان خودم وای چقد اولش سخت بود تا یه هفته فک میکردم دیونه شدم

مدام ساعت رند میدیدم ۱۱۱۱

۲۲۲۲

اون موقع نمیدونستم بیداری چیه

بقیشو بگم؟

ببین یه شب مهمون بودیم تو راه مهمانی تو ماشین یهو انگار یه انرژی ازم رد شد و تمام دنیایی که ساخته بو ...

بگوووو.... اما این همش ، فکر خیال میشه درسته

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

اخه افتخار داره.من واقعا لذت میبرم از اینکه بگم.آخه فک نکنم بد باشه چون یبار خواب خداوند رو دیدم یبا ...

نمیدونم والا فقط شنیدم هیجانی رفتار کردن و همجا گفتن و اینکه به خودت مغرور بشی فک کنی آدم خاصی هستی باعث میشه پیش نیاد

من خودم دیگه رویای صادقه ندیدم اما اتفاقات حس میکنم مثلا اگه کسی دم در باشه قبل اینکه در بزنه من میفهمم

فک میکنم دلیل اینکه این حس توم زنده شده اینه که خیلی سختی و رنج کشیدم در حدی که برای هیچکس قابل درک نیست

بگوووو.... اما این همش ، فکر خیال میشه درسته

نه قبلش خواب بودم الان بیدار شدم

یک انرژی منو بیدار کرد

خواب و خوراکم کم شد چیزایی که برام مهم بود پوچ شد کیف برند گوشی آیفون دیگه هیچکدوم جذابیت نداشت .....چند هفته بعد یه آدم ناشناس تو دایرکت پیجم بهم پیام داد یه راهنمای معنوی گفت زندگی ششمت هست و قرار بوده تو این زندگی ب بیداری برسی

گفتم چرا بهم پیام دادی گفت روح خودت خواست

سوالا مو پاسخ داد راه ت نشونم داد کم کم درونم آرام شد

فهمیدم دیونه نشدم

فهمیدم من انسا نیستم که جهان رک تجربه میکنم بلکه جهانم که برای مدت کوتاهی انسان بودن رو تجربه میکنم🤍💫

هر روز شکر گزاری کدم و نوشتم از عمق وجود بقیه و خودمو بخشیدم انرژیم روز ب روز بالاتر میومد و احساس عشق الهی میکردم .قضاوت نمیکردم وای قلبم پر از عشق شده بود

بقیه

نمیدونم والا فقط شنیدم هیجانی رفتار کردن و همجا گفتن و اینکه به خودت مغرور بشی فک کنی آدم خاصی هستی ...

آره حق با شماعه.منم از اونموقع حس ششمم قوی شده تله پاتی میکنم.مثلا میفهمم قراره اتفاق بدی بیفته حتی منم مثل شما میفهمم کی پشت دره یا الان زنگ میخوره یا یکی میاد خونه حتی از نیت خوب و بد افراد متوجه میشم گاهی میفهمم به چی فکر میکنن ولی از اونجایی که ساده ام و زود گول میخورم حسمو نادیده میگیرم حتی بدجوری انرژی های منفی بعضیارو جذب میکنم دست خودم نیستا متوجه میشم طرف انرژیش مثبته یا نه ولی اگه منفی هم باشه با صحبت کردن باهاش سنگینیش میفته رو من و این چیزا ولی بیشتر از اینا نمیدونم.