2777
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 26 پست
خب نه بخاطر حرف یه مرد، بخاطر خودت دور کسانی که رفتارای مناسبی ندارن خط بکشزندگی ما شبیه زندگی ۵ نفر ...

بله منم کلی یجورایی موافق بودم قطع ارتباط منم باهاشون

دلگرمی برای آدم برفی یعنی مردن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین ارتباطتو کم یا قطع میتونی بکنی ولی اینم بدون ممکنه یه درصد ارتباطتون به جایی نرسه و بعدش نه عشق ...

بله از یه طرفم میگه تو گولت میزنن میبرن دستت قرص یا مشروب میدن کلا قطع کن ارتباط تو باهاش میگه با دوتا آدم درست بگرد

با پسره موندی یا نموندی، با رفیقات حتما کات کن بخاطر خودت باهاشون کات کنبا اونا که بگردی کم کم زشتی ...

موندم با پسره

اونم همینو میگه میگه ادمو از دوست میشناسن ببینن با اینا میگردی اسمت بد در میره

موندم با پسره اونم همینو میگه میگه ادمو از دوست میشناسن ببینن با اینا میگردی اسمت بد در میره

نه منظورم اینه بمونی باهاش یا تکونی اونقدر مهم نیست که قطع رابطه با دوستات مهم و واجبه

حق داره

چند سالته؟ چرا باید دو به شک باشی برای ارتباط با اینجور آدما و چرا اصلا به فکر خودت نیفتاده بوده تا دوست پسرت بهت بگه؟

متعهد به عشق

توی چند تا مورد به من چه زندگی خودشونه جواب نمیده چون زندگی خودشون تاثیر مستقیم رو زندگی شما میزارهی ...

بله پس بنظرتون خوب شد بلاک کردم

نه منظورم اینه بمونی باهاش یا تکونی اونقدر مهم نیست که قطع رابطه با دوستات مهم و واجبهحق داره چند سا ...

اها بله

۱۶ من میگفتم زندگی خوشونه خب به من چه فلان کار میکنن ولی خدایی آدمای با ذاتی بودن تو حال بدیام کنارم بودن من میگفتم زشته قطع ارتباط کنم

اها بله۱۶ من میگفتم زندگی خوشونه خب به من چه فلان کار میکنن ولی خدایی آدمای با ذاتی بودن تو حال بدیا ...

نه عزیزم زشت نیست

ببین اونا مجموعه ای از ویژگی ها بودن یه ویژگی ذات خوبه و یه سری اون چیزایی که خودت گفتی مشروب و قرص و... اگه اینا رو در کنار هم وزن کنی اصلا ذات خوبشون به چشم نمیاد و اینکه توی اول جوانی پی این کار ها باشن هدف و معنا رو از زندگیت میگیرن

متعهد به عشق