2777
2789
عنوان

بارداری

43 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ۳ تیر باید پریود میشدم اما بی بی چک گذاشتم مثبت کم رنگ شد اما سریع رنگ گرفت دوتا هم برای اطمینان گذاشتم هر دو سریع مثبت شدن.دقیقا نوک سینه هام درد گرفتم و تیره شدن حالت تهوع داشتم بر اساس تاریخ پریودم اگر باردار باشم ۴ هفته و پنج روزه الان پریود نمیشم.تخمدان هام تیر می کشند رحمم گاهی تیر می کشه البته خفیف.کشاله خانم گاهی درد میگیره تمام نشانه های بارداری رو دارم اما سه روز از موعدم گذشته بود رفتم آزمایش دادم منفی بود سونو دادم خوب بود چیزی در سونو هم دیده نشد خواهش می کنم راهنماییم کنید من الان باردارم؟من تنبلی دارم خفیف اما با مصرف دارو همیشه سر وقتم پریود میشدم سیکلم بیست و پنج روزه همیشه بر بیست و پنج پریود میشدم

خداوند پشت پلک های توست..پس چشمانت را ببند و خودت را به نوازش های خدا بسپار..💎🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا پریودی نوک سینه رو هم تغییر میدهچیو تجربع داشتم؟

در مورد همین تغییر رنگ من تا به الان که بیست و شش سالمه برام رخ نداده سر بارداری قبلیم نوک سینه هام برای اولین بار تیره شد اما سقط شد

در مورد همین تغییر رنگ من تا به الان که بیست و شش سالمه برام رخ نداده سر بارداری قبلیم نوک سینه هام ...

ها تغییر رنگ واسه پریودی اره واسه منم اتفاق افتاده

عه همسن منی🥺

اخییی 😕

سلام من ژینـام..❤پروف خودمم

همچنین🥰و حتما دوباره تست بده

اره گذاشتم هفته بعد دکتر گفت شاید لقاح و لانه گزینی دیر رخ داده بتا بالا نرفته اجازه بده حداقل ده روز بگذره

اره گذاشتم هفته بعد دکتر گفت شاید لقاح و لانه گزینی دیر رخ داده بتا بالا نرفته اجازه بده حداقل ده رو ...

اره همچی ممکنه من خودم

هفته شیشم هفتم اینا فهمیدم....

سلام من ژینـام..❤پروف خودمم