2777
2789
عنوان

برای آمدنش یک قدم هم کم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 5776 بازدید | 1314 پست

مَنْ ماتَ وَ لَمْ يَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّة؛ هر کس بميرد و امام زمانش را نشناخته باشد، به مرگ جاهلى مرده است

چقدر خوبه لااقل یک کتاب درباره امام زمان بخونیم بیشتر امام زمانمون رو بشناسیم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

مولاجان برای ظهور خودت دعا کن

دلم گرفته از این روزگار تنهایی

بگو بگو که کدامین صباح می آیی

غریب شهر منم یا تو ای امید همه

که هست منتظر دیدن تو دنیایی

هزار بار ترا خواندم و دعا کردم

نشد ز روی تو قسمت مرا تماشایی

بفکر قافیه بودم به شوق یک غزلی

ولی دریغ از اندیشه ای و معنایی

خیال باطل من را ببین که می جویم

ترا ز کوچه و چاه و ز ماه و صحرایی

تو در حضوری و من همچو طفل گمشده ام

گمان من که به ره گمشدست بابایی

چقدر ساده ام و غرق خود پرستی خویش

گرفته اند ز من درک و فهم و بینایی

هنوز مانده بجا غربت و غریبی اتان

عجب زمانه شدست و غریب دنیایی

بدست نفس زمینگیر م و نمیدانم

کدام جمعه کدامین صباح می آیی

محمدهوشمند

#مدهوش

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. مرسی شما که از من خیلی بهتری با جمع کار میکنی.کار جمعی به نظرم مؤثرتر و مقبولتره پیش خدا و ائم ...

من که دیگه خیلی توفیقاتم کم شده متاسفانه

مهم کار برای امام هست شکلش مهم نیست

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

اتوی امضای نینی سایتمون،بنویسم

میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی

اینجوری هرکس توی هر تاپیکی که پست میزاریم،امضا مون هم دیده میشه وبه خدا نزدیکتر

ایده دوست عزیزمون

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

محاسبه کردن روزانه

هر روز قبل از هر نماز ساعاتی رو که گذشته از روز رو محاسبه کنیم که چه کارهایی کردیم اگه اشتباهی انجام دادیم همون موقع استغفار کنیم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

🍂 با چه رویی بنویسم که بیا مولاجان
شرم دارم خِجِلَم من ز شما مولاجان

🍂 چه کریمانه به یادهمهی ماهستی
آه از غفلت روز و شب ما مولاجان
سلاممولایغریبم ♥

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بعضی از پیشنهادها رو من هر از گاهی انجام میدم مثلا آب گذاشتن واسه پرنده ها، موقع پختن غذایی که واسه خودمون یه آیه الکرسی میخونم و میگم این غذا به نیت فلان ائمه ، چون شنیدم ثواب داره

توی دعاهام میگم خدایا منو عزیزانم رو جز یاران امام زمان قرار بده اگه جز یاران نمیزاری خدایا جز دشمنانش هم نزار

به خواهر زاده های کوچلوم یاد دادم قبل از غذا بگن بسم الله الرحمن الرحیم بعد از غذا الهی شکر البته این کارم نمیدونم ثواب داره برای امام زمان یا نه

صلوات که صد البته اما گاهی صحبت میکنم با آقا اینو خیلیییی دوست دارم و بعضی از کارهای دیگه...

ایده دوست گلمون🥰

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚