2777
2789
عنوان

برای آمدنش یک قدم هم کم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 5940 بازدید | 1323 پست

یا مهدی ادرکنی، عجل علی ظهورک🤲🏻

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعضی ها فکر میکنن موقع ظهور دنیا قراره به اتمام برسه خیلی قشنگ میشه با اینجور آدمها توضیح داد که قرا ...

اره عزیزجان منم از بعضی ها شنیدم

یادم باشه واسه بچها توضیح بدم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

بعضی ها فکر میکنن موقع ظهور دنیا قراره به اتمام برسه خیلی قشنگ میشه با اینجور آدمها توضیح داد که قرا ...

تازه زندگی زیر سایه دولت کریمه امام زمان شروع میشه

قراره 27 حرف علم کشف بشه

دنیا پر از عدالت

و....

ان شاء الله ببینیم همه اینارو به زودی

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بزرگترین کار

اینکه درون خودمون و نفسمون رو درست کنیم

یه حدیث از امام زمان داریم که میگه

«اگر شیعیان ما -که خداوند آنها را در راه پیروی از خود موفّقشان دارد-، دلهایشان در وفا به پیمانى که با ما دارند، یکپارچه بود، از فیض ملاقات ما محروم نشده و سعادت دیدار با معرفتشان با ما زودتر فراهم میشد، این دیدار به نمی افتاد

«دلهاشون یکپارچه بود»

یعنی اجتماع قلوب

یعنی همگی با هم بخواهیم

ییعنی علاوه بر خودمون که نفسمون رو درست کنیم باید دوستامون و اطرافیان هم برامون مهم باشن.

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
تلاشم رو میکنم💪

حتما میتونی 😃

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

به بچه هامون مهربونتر باشیم

توی روز یه زمانی رو اختصاص بدیم به بازی کردن باهاشون

به نیت ظهور و بهشون بگیم که به خاطر امام زمان عج الله هست

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

اینکه اصلیترین کاره

درسته👌

🔅 رهن و اجاره مناسب...

👌 هرکسی تو هر جایگاهی میتونه برای امام زمان کار کنه. کاری که برای #امام_زمان انجام بشه کوچک و بزرگ ندارد.

!?️شما برای امام زمان چه کاری میکنید؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

برای نزدیک شدن بیشتر به مولا،روزانه برای فرج و سلامتی شون دعا کنیم

سلام بدیم

مثل دوست دردودل کنیم

حتی اگه خسته ایم و دلمون شکسته.

شده با زبون غر زدن از زندگی هم شده دردودل کنیم.

مثل اون موقع که از دنیا شاکی هستیم میریم پیش عزیزمون و سفره دل باز میکنیم.

چون مولا و اهل بیت مهربون تر از پدر و مادر هستن حتی.

اولین دعام در تمام مکانهای زیارتی🕌

و حرم ها و مراسم مذهبی تعجیل امر ظهورش باشه

و درخواست ایشون در راس و اولویت

حوائجم