2777
2789
عنوان

برای آمدنش یک قدم هم کم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 5776 بازدید | 1314 پست
سلام عزیزم چکار قشنگیه که به نیت قربة الی الله و به نیت فرج مولایمان مهدی عج کارهای هر چند کوچکمونو ...

سلام به روی ماهت عزیزم 💗

بله عزیزم عالیه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

🔅 خوش اخلاق بودن...

👌 هرکسی تو هر جایگاهی میتونه برای امام زمان کار کنه. کاری که برای #امام_زمان انجام بشه کوچک و بزرگ ندارد.

!?️شما برای امام زمان چه کاری میکنید

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

🔅 انتشار مطالب مهدوی ...

👌 هرکسی تو هر جایگاهی میتونه برای امام زمان کار کنه. کاری که برای #امام_زمان انجام بشه کوچک و بزرگ ندارد.

!?️شما برای امام زمان چه کاری میکنید؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

هر که امام زمانش را نشناسد مرگ او مرگ جاهلیت خواهد بود.

📚کمال الدین باب روایات امام حسن عسکری علیه السلام ح ۹

امام سجاد علیه السلام فرمود:
ما ائمه مسلمان ها و حجت های خداوند بر جهانیان هستیم و ما آقای مومنین و رهبر پیشانی سفید ها و ولی مومنین هستیم.
و ما سبب امنیت برای اهل زمین هستیم همانگونه ستارگان سبب امنیت اهل آسمان هستند.
و ما کسانی هستیم که خداوند به سبب ما آسمان را نگه میدارد تا اینکه بر روی زمین سقوط کند مگر به اذن او (اشاره به جاذبه زمین) و خداوند زمین را به واسطه ما نگه میدارد از اینکه با اهلش نابود شود.
و به سبب وجود ما باران رحمت میفرستد و رحمت میگستراند و برکات زمین را خارج میکند و اگر یکی از ما اهل البیت در زمین نبودیم قطعا زمین با اهلش نابود میشد.
و سپس فرمود: زمین از زمانی که خداوند آدم را خلق کرد خالی از حجت الهی نشد چه حجت ظاهر و شناخته شده و چه حجت غائب و پنهان شده و زمین تا زمان قیامت خالی از حجت خدا نخواهد شد و اگر اینگونه نباشد خدا عبادت نمیشود.
سلیمان بن مهران گفت به امام صادق علیهالسلام عرض کردم:
مردم چگونه از حجت غائب مستور نفع میبرند؟
امام صادق علیهالسلام فرمود:
همانگونه که مردم از خورشید نفع میبرند وقتی که ابرها آن را پنهان میکنند.

📚کمال الدین ص ۲۳۸ ح۲۲

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

در روز بخاطر امام زمانمون از یه گناهمون صرف نظر کنیم

مثلا بگم با خودم به نیت فرج مولایمان مهدی عج و به نیت قربة الی الله من امروز دروغ نمیگم 🤗😍🕊️

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

عزيزم اگه ميشه تاپيك اخر منو نگاهي بندازيد. فقط بخونيد. كامنت نميخواد. مرسي🤍

چشم عزیزم 😘

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

✨کاش عشق تو نصیبِ دلِ بیمار شود
ساکنِ کویِ تو این عبد گنهکار شود

✨با دعای سحرت نیمه شبی مهدی جان
دلِ غفلت زده ام کاش که بیدار شود

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
عزيزم اگه ميشه تاپيك اخر منو نگاهي بندازيد. فقط بخونيد. كامنت نميخواد. مرسي🤍

عالی بود تاپیکت عزیزم 👌🏻💗💗

خدا خیرت بده

واقعا آدم تاسف میخوره

عالی بود تاپیکت عزیزم 👌🏻💗💗خدا خیرت بده واقعا آدم تاسف میخوره

مرسي عزيزم

خدا به هممون كمك كنه. لغزش نكنيم.

هممون رو به راه راست هدايت كنه

💚🙏🏻

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

چشمات سلامت🩷🥰

عزییزمی🫂