2777
2789
2790
2778
اوهوم🙂یه دست مبل 7 نفره با یه دست 9 نفره  سرویس خواب هم دو تا تخت دو نفره و دو تا یه نفره گرف ...

چیکار میخوای این همه تخت رو 

خداوندا قرارم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوهوم🙂یه دست مبل 7 نفره با یه دست 9 نفره  سرویس خواب هم دو تا تخت دو نفره و دو تا یه نفره گرف ...

وا دو تا یک نفره برای چی؟

برای وقتایی که قهرید جدا بخوابید؟

اونوقت جا داشتی؟؟؟

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را

والا دوس دارم همه چی ببرم اما با این قیمتا بعید میدونم وسایل برقی ریز اشپزخونمو خریدم اگه خدا بخواد شنبه میرم یخچالو لباسشویی میگیرم بقیشم کم کم میگیرمسیستم صوتیو اینه کنسولم شوهرم میگیره

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
والا دوس دارم همه چی ببرم اما با این قیمتا بعید میدونم وسایل برقی ریز اشپزخونمو خریدم اگه خدا بخواد ...

من ک یخچال و لباسشویی خودم نمیخرم , بااین قیمتا واقعا ادم نمیتونه 

تیکر عروسیمه
من ک یخچال و لباسشویی خودم نمیخرم , بااین قیمتا واقعا ادم نمیتونه 

من شوهرم نمیتونه بگیره بخاطر خونه خریدن خیلی بدهی داره پول عروسی هم هست چون کسی نیست کمک کنه پدر شوهرم فوت شده بابامم سخت نمیگیره با اینکه رسم جهاز کامل نداریم گفت کامل میدم بهت

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من شوهرم نمیتونه بگیره بخاطر خونه خریدن خیلی بدهی داره پول عروسی هم هست چون کسی نیست کمک کنه پدر شوه ...

خیلیم.خوب انشالله که خوشبخت بشی عزیزم . 

تیکر عروسیمه
خیلیم.خوب انشالله که خوشبخت بشی عزیزم . 

مرسی عزیزم شمام همینطور

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز