2777
2789
لطفا بهش فشار نیارین و مقایسش نکنین چون از درس زده میشه و نتیجه عکس میده

بابا آخه این پسرم سر امتحان فارسیش بازم که بلد بود تا ۲ نیم شب داشت درس میخوند اونوقت این آقا واسه من فوتبال میبینه 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم سر امتحان فارسیش تا ساعت ۲ نیم شب داشت درس میخوند من خواب بودم

عزیزم نگفتم همه پسرا ، گفتم خیلی از پسرا . معدلشون اکثرا در حد ۱۷ به پایینه و اصولا نمره اینارو جدی نمیگیرن

درخواست نده منزویم

بابا آخه این پسرم سر امتحان فارسیش بازم که بلد بود تا ۲ نیم شب داشت درس میخوند اونوقت این آقا واسه م ...

من مادربزرگم مدیر دبیرستانه که معروفه یه تایمی پشتیبان بچه های دوازدهم بودم

نمراتش خوبه هیچوقت مقایسش نکنین چون ممکنه زده بشه و درس رو ول کنه و مثل سابق نخونه مخصوصا برای کنکور

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

عزیزم نگفتم همه پسرا ، گفتم خیلی از پسرا . معدلشون اکثرا در حد ۱۷ به پایینه و اصولا نمره اینارو جدی ...

پسر من تازه ناراحتی که چرا علومم و ریاضی بیست نشد گفت امسال من میخواستم معدلم بشه بالای ۱۹.۹۰ سال قبل هفتم بود ۱۹.۸۱ بازم شده بود

نه این بزرگه میره یازدهم

متوجه حرف من نشدین

موفق باشین

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

پسر من تازه ناراحتی که چرا علومم و ریاضی بیست نشد گفت امسال من میخواستم معدلم بشه بالای ۱۹.۹۰ سال قب ...

بعضی از پسرا که هدف دارن یا ایندشونو خودشون تو درس میبینن برای درس وقت زیادی میزارن ولی اکثرا خصوصا وقتی جوون ترن به اینچیزا اهمیت نمیدن ، پسر شما جزو اون دسته هست که معمولا کمن

درخواست نده منزویم