2777
2789
چون تپش دارم

منم همیشه تپش دارم دو تا از دریچه های قلبم خون برگشت میزنه

شما از کی اینجوری شدی؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون تپش دارم

من یه بار بدترین طپش حس کردم میکوبید رفتم رجایی یه دارو داد گفت سرفه کن اوکی شدم ،در کل دکتر برو جدا از تاپیک و نی نی سایت،حتما پیگیر باش،یه دونه قلب بیشتر نداریم

من چند وقتهتپش قلبت چند معمولا؟

استراحت نزدیک ۹۰کمی راه برم فعالبت کنم میره بالای ۱۱۰

سابقه ۲۰۰ تا به بالا هم داشتم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
خیلی مراقب باشحمله قلبی نکنی یهو منم مثل توام

هر چی خدا بخواد

اون موقعا ک میرفت ۲۰۰ حمله عصبی داشتم

خیلی مراقب باشحمله قلبی نکنی یهو منم مثل توام

مگ ضربان قلبت چنده معمولا؟

میگن تو حالت استراحت تا ۱۰۰ اشکالی نداره

سعی کن نسبت بهش بیخیال باشی هر چی بهش فکر کنی تندتر میزنه

من خودم یه تایمی عادت داشتم و از طرفی اضطراب مرتب ضربان قلبم میشمردم خیلی حساس بودم

الان دورادور سعی میکنم حواسم باشه یه ساعت هوشمند دارم هرازگاهی با اون چک میکنم

Psvt شدی یعنی ؟ داشتی ایست قلبی میدادی پس

پانیک میشدم نمیدونم اسمش چیه تا میرسیدم دکتر نوار قلب میگرفتن بعدم همه چی اوکی میشد

مگ ضربان قلبت چنده معمولا؟ میگن تو حالت استراحت تا ۱۰۰ اشکالی ندارهسعی کن نسبت بهش بیخیال باشی هر چ ...

منم ساعت دارم

تپش قلبم حدود ۱۳۰

همش دست میزارم رو قلبم

منم ساعت دارمتپش قلبم حدود ۱۳۰ همش دست میزارم رو قلبم

قرص برای تپش مگ نمیخوری؟

چرا میخورمولی قلبم تپش بالا داره میتپه

خب به دکترت بگو اگه لازم باشه قرص دیگه یا دوز دیگه تجویز میکنه

و اینکه استرس و اضطرابم بدترش میکنه سعی کن اینم مدیریت کنی چون خودم تجربه دارم بهت میگم

انشالله خدا به هممون سلامتی بده