2777
2789
عنوان

جوش بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 19 پست
بخاطر همین پرسیدم آخه میگن بخاطر این مشکلم بچه دار نمیشم

چند وقته ازدواج کردی ؟!

یک فرد موفق کسی است که میتواند با آجرهایی که دیگران به سمت او پرتاب کردهاند، پایه و اساس محکمی برای خود بنا کند.

چند وقته ازدواج کردی ؟!

مجردم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم

یه لحظه ترسیدم

ولی نگران نباش ممکنه یه کم دیر باردار بشی به این معنا نیست که کلا نتونی بچه دار بشی

من از ۱۴ سالگی کیست داشتم هر دفعه میرفتم کیست قبلی افتاده بود یکی دیگه جاش اومده بود چند وقت پیش دکتر بهم گفت تخمدانات تنبلی و کیست ساز باید مراعات کنی

من خیلی عاشق بچم خیلی هم امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و بتونم مامان بشم

یک فرد موفق کسی است که میتواند با آجرهایی که دیگران به سمت او پرتاب کردهاند، پایه و اساس محکمی برای خود بنا کند.

یه لحظه ترسیدم ولی نگران نباش ممکنه یه کم دیر باردار بشی به این معنا نیست که کلا نتونی بچه دار بشی م ...

دقیقا از دوازده سالگی که پریود شدم کیست و تنبلی داشتم در حدی که ممکن بود حتی شیش ماه کلا پریود نشم الانم با اینکه تحت نظر دکترم ولی واقعاً دارم عذاب میکشم خوب نمیشم

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

دقیقا از دوازده سالگی که پریود شدم کیست و تنبلی داشتم در حدی که ممکن بود حتی شیش ماه کلا پریود نشم ا ...

خدا بزرگه عزیزم