2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 53 پست
شرایط مالی من ک خوب نیس فقط بخاطر ارزشی ک زنداداشم داره میخام واسش بگیرم

پس نگیر

درسته ارزش داره ولی لازم نیست آنقدر هزینه کنی که بهش بفهمونی چقدر با ارزشی

با رفتارت عملت بهش بفهمون برات ارزش داره

میتونی ۲ تومن بدی گل براش بخری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید اول حسابی فکرکنم ک چیزی ک میخوام بگیرم ارزش پول رو داره یا نه

اره. من اول میخاستم رو. طلا. فکرم رفت ولی. شاید سیصد چهارصد سوت بتونی چیزی بگیری. اونم. باز. بعنوان طلا خیلی کم بنظر میاد

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم

پس نگیر درسته ارزش داره ولی لازم نیست آنقدر هزینه کنی که بهش بفهمونی چقدر با ارزشی با رفتارت عملت به ...

درست میگی اول باید فکرکنم شایدم همونطور ک گفتی گل با پول دادم

زنداداشت سلیقه خودش چیه؟

الان 9 تومن قیمت یه ساعت کاملا معمولیه

رنج قیمتی ساعت های خودش چطوره؟ اگر در همین رنج هست قطعا خوشحال میشه

اگر اهل ساعت گرون هست بهتره یه چیز دیگه براش بخری

اگر اهل ساعت نیست یا ساعت فیک و ارزون استفاده می کنه حتما ناراحت میشه که اینقدر پول به ساعت دادی و مثلا چرا بهش کارت هدیه ندادی که با پولش دو تا ساعت بخره؟!!

زنداداشت سلیقه خودش چیه؟الان 9 تومن قیمت یه ساعت کاملا معمولیهرنج قیمتی ساعت های خودش چطوره؟ اگر در ...

ساعتای ۷ ۸ تومنی استفاده میکنه شایدم کارت هدیه دادم باید فکرکنم

سلام

تاپیک می زنین باید لینک اون تاپیکی که اون کاربر مرد مزاحم شده رو هم بذارین تا بقیه بیان گزارش بزنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامتاپیک می زنین باید لینک اون تاپیکی که اون کاربر مرد مزاحم شده رو هم بذارین تا بقیه بیان گزارش بز ...

دقیقا

منم واسه همین اومدم این تاپیک 😂

وقتی بحثو ادامه ندادم یعنی ارزش کاربریم از تو واسم بیشتره

دقیقا منم واسه همین اومدم این تاپیک 😂

سلام

آره گشتم یک جا بهشون بگم👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.