2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهدی طارمی رو بسته بودن.این مصری ها جادوگرن مهدی هم پنالتی خراب کرد هم توپ خورد به تیر.

من ناراحتم باختیم ولی فککک کنم

به بستن باشه رونالدو و مسی رو میبندن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

رونالدو هم دیدم بعضی بازی ها اصلا عجیب توپش گل نشده

بالاخره نمیشه هرچی زدی گل بشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

واییییییییییییییییییییییی جررررررررررر اینا چیههه میگین این بستن اینا فقط بین ایرانیا

میگین ؟ من کی گفتم ؟

سلام بهمگی...اینقده بدم میااااد نیمه خالی لیوانو بعضیا فقط میبینن!!!! باباااا اینهمه طفلی خوووب بازی کرده یجام شانس نیاورده تمرکز نداشته یا هرررچی!!! بخدا یذره انصاف هم خوب چیزیه که خیلیییا انگارندارنش!! همممه اشون عااالی بودن!! بخدا منکه بهمممه آدمای منصف و خوب گفتمو قبول کردن که : اگه اون پنالتیه رو خراب نمیکرد بقیه اونقده غیرتی نمیشدن وتلاش نمیکردن که همون گل رو بزنن!!! خدا خیرو قوتشون بده که تا تونسن با اووونهمممه عقده بازیای میزبان وسیاسی کردن فوتبال فقط واس ایران وسخت کردن شرایط واسشون تلاششونو کردن و هییچ بازی رو نباختن توگروهشون..الهی که موفق باشن..هممممه اشون...

والا بیرون گود نشستن و گفتن لنگش کننننن ، از همممممه برمیاد ولی کاش یذره اگه بعضیا حداقل اطلاعاتی هم درمورد فوتبال ندارن، برن یذره کارشناسیا رو گوش بدن تا دقیقتر متوجه بشن اوضاع تیم وبازیاشو !! و حتی الامکان اونایی که سرشون به تنشون تو فوتبال میارزه و واس خودشون کسین تو فوتبال ،رو نظراتشون رو پیگیری کنن تا متوجه بشن عملکرد تیم ملی بااون شرایطش چقدررر عالی وبا تلاش بوده!! کاش بعضیا رسانه های اون ور آبی رو بعد بازی ایران و بلژیک رو دنبال میکردن تا بدونن درمورد همون بازی نیوزلند وایران هم چیا گفته بودن ؟؟؟!!!! دیگه بازی بلژیک وایران که بماند و حتی بامصر!!! بعضیا فقط تو فااااز حرفای خاله زنکی ان واصلاااا حرفه ای بموضوع نیگا نمیکنن بخدا !!! از تاپیک قبلی اینارو میگم وگرنه منطورم صرف به نظرات این تاپیک نبود...

چه ربطی به طارمی داره وقتی ایران ضعیفهه جلل خالق

ایران هم اصلاااا بلطف خداجونم ضعیف عمل نکرده!!! طارمی هم همینطور... خودم وخونوادم شدیدأ فوتبالییم بلطف خداجونم که میگم اینو: واقعأ دم هممممه برو بچه های تیم ملی و کادرفنیشون گررررررم بابت بازیاشون ... خداجونم موفق ترشون کنه که نواقصشونم آنالیز ورفع کنن و همییشه واسمون ببهترین نحو بازی کنن... دمشون گرررم واقعأ...