2777
2789
بهمم درخواست داده😎😂من بمیرمم با مردایه نی نی سایت صحبت نمیکنم حس میکنم دارم خیانت میکنم🤧🤧😂

آره نکن این کاروووو آقاییت ازت ناامید میشه😌🥰😂

از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁

آره نکن این کاروووو آقاییت ازت ناامید میشه😌🥰😂

میدونی حس میکنم انرژی زنانت خیلی بالاست اینکه نسبت به چیزی گارد نداری حس میکنم از سلامت روان زیاد بیاد این ویژگیتون خیلی ستودنیه برام 🥰😍

فحش جدید=زنیکه پیاز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی حس میکنم انرژی زنانت خیلی بالاست اینکه نسبت به چیزی گارد نداری حس میکنم از سلامت روان زیاد بی ...

آخه فدات بشم🥹🥰ممنون ک این حس رو داری

منم متقابلا همین حس رو در مورد تو دارم

من ذاتا از آدمای شوخ طبع و خنده رو مث توووووو خیلی خوشم میاد💝💖💋🩷

از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁

آخه فدات بشم🥹🥰ممنون ک این حس رو داریمنم متقابلا همین حس رو در مورد تو دارممن ذاتا از آدمای شوخ طبع ...

خدانکنه 💖💗قربونت بشم من لطف دارین به من همیشه

ولی خب میدونی خیلی بلوغه زیادی میخواد که گارد نگیرین نسبت به موضوعات و با همین شوخی بتونی از کنارشون رد شی واقعا تو زندگیم الگو قرارتون دادم💓🥰

فحش جدید=زنیکه پیاز

خدانکنه 💖💗قربونت بشم من لطف دارین به من همیشه ولی خب میدونی خیلی بلوغه زیادی میخواد که گارد نگیرین ...

چقد منو ذوق زده میکنی امشب😍🥰

خیلی خوشحالم😁😁😁

♥️♥️😂

چون حقیقته و بنظرم چیزایه مثبت ادمارو باید بهشون بگیم 🥰😘منم خوشحالم که باهاتون اشنا شدم💖

عزیزدلمی

خیلی محبت داری ب من💖💝🤝

منم خوشحالم از آشنایی باتو

امیدوارم ک همیشه پیروز و سربلند باشی جانم🫂💋😘