2789
عنوان

کار خدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره😂😂😂

😂😂من دیگه  حررفی نداارم 

با لحن نقی بخون

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اتفاقی دخول صورت گرفته ؟!!

😂😂فک کن  یهو اتفااااقی  این داشته میرقته   اونم  داشته میومده  یهو خوردن  بهم و اتفاقی دخول کردن 😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

فکر میکردم فقط  مال من بی جنبه اس 😑😑😑 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
دوسته من تو عقد حامله شد و هنوز بچه اولش یک سالش نشده بود دومی بدنیا اومد بدون اینکه بخوان فقط ...

تو دوران عقد دوتا بچه؟

شعور خود را حفظ کنیم..هرگاه به جای دیگران زندگی کردیم و شرایط آنها را داشتیم قضاوت کنیم..به هر حال بانو..یکبار هم که شده جلوی زبانت را بگیر..هیچ نمیشود ، فقط دلی نمیشکند..

ولی خداوکیلی ملت هولناااا..آخه یکی دوماه فوقش یکسال صبر کنید..شما که بیست و خرده ای سال وایستادید یه سالم روش دیگه..

شعور خود را حفظ کنیم..هرگاه به جای دیگران زندگی کردیم و شرایط آنها را داشتیم قضاوت کنیم..به هر حال بانو..یکبار هم که شده جلوی زبانت را بگیر..هیچ نمیشود ، فقط دلی نمیشکند..
نه سه ماهه بود عروسی گرفت

آها..گفتم یا ابرفضضضضض چرا آخه..