2777
2789
همه مثل هم نیستن من دزفولی نیستم  زاده ماهشهر بزرگ شده اونجام ولی الان ۱۱ساله دزفولم تمام ویژگی ...

اره دقیقا فقط خودشون رو قبول دارن 

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوشبخت بشی عزیزم ..قم چطوره برا زندگی؟

فدات شم مرسی.‌... بد نیس فقط غربت سخته

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

ببین گلم خوب و بد همه جا هست دزفولیا انسانهای مودبی هستن.شوهر دزفولی گیرت نیومده که ببینی جقد محترم ...

وای نه چطور با اخلاقای خاصشون کنار میای ..میدوتی اتفاقا این چن تا خانواده که من میشناسم از هرخانواده یک یا دونفرشون طلاق گرفتن میخوام بگم خیلی راحت ازهم جدا میشن مثل آب خوردنم باز ازدواح میکنن بیخیال

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
فدات شم مرسی.‌... بد نیس فقط غربت سخته

غربت که واقعا سخته ..خدا پناه لحظه هات دوستم ..خدارو داری 

خیلی هم ادای آدما مقید رو در میارن در صورتیکه اصلا اینطور نیستن 

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
وای نه چطور با اخلاقای خاصشون کنار میای ..میدوتی اتفاقا این چن تا خانواده که من میشناسم از هرخانواده ...

اتفاقا طلاق توشون زیاد نیست حالا شاید این خانواده استثنا باشن 

ولی نژاد پرست هستن و مهمان نوازنیستن

من بی نظرم و تو بی نظیر

وااای استاتر  امروز بهترین روز بود برام چشمامو باز کردم تاپیک دزفولیا رو دیدم😉

هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
وای نه چطور با اخلاقای خاصشون کنار میای ..میدوتی اتفاقا این چن تا خانواده که من میشناسم از هرخانواده ...

نه بابا اتفاقا خیلی به پایبندی زندگی مشترک اهمیت میدن ومرداشون بسیار زن دوستن

شوهر من نمونه بارز یک مرد دزفولی و زن دوسته

خدایا شکرت 
آره باهم که خیلی اوکی هستن ...

نه بابا کجاشون با هم اوکی هست همینطور که نشستن دارن زیرپای افراد هم نژاد خودشونو خالی میکنن 

مثل اینکه متوحه نشدی گلم میگم خوب و بد هگه حا هست.من سه ساله عروسشونم تا خالا اسمم رو بدون پسنوند خانم نگفتن ماشالله همه خانوادشون دریا و حسابی و محترم و تحصیل کردا مادر شوهرم و خواهر سوهرام کمار از خانم بهم نگفتن.شوهرم بدون نظدم شبکه تلویرون رو عوض نمیکنه.اصلا دزفولیا معروفن توی این چیرا از بس محترم و نودب عستن.ولی یه همسایه داشتیم ماهم دزفولی بود هر روز صدای جنگ و دعواشون توی کوچه بود اخرش طلاق گرفت و پایبند به زندکی نبود میخام بگم بد توی همه قشری است.ولی توی دزفولی خیلی کمتر است..

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز