وطن_ مدیر استارتر عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 587 عنوان درد داره 😫 99 بازدید | 15 پست بچه ها یک جوش زدم رو چون م بزرگ و زیر پوستی خیلی درد میکنه چیکار کنم چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش تصویر خدا پشت همین کهنه نقاب است تصویر خدا واضح و چشمان تو خواب است 🌚🌌 1405/04/06 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابرک_امید عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 1615 دست نزن بهش زینک اکساید بزن هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈
shimaiiiii عضویت: 1404/09/04 تعداد پست: 2529 من همیشه میزنم این یکی پاک میشه یکی دیگه در میاد هعی خدا خیلی رو مخع اگه چیزی گفتن منم لایک کن
وطن_ مدیر استارتر عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 587 دست نزن بهش زینک اکساید بزن پماد زدم که زود تر برسه ولی هنوز درد میکنه چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش تصویر خدا پشت همین کهنه نقاب است تصویر خدا واضح و چشمان تو خواب است 🌚🌌
وطن_ مدیر استارتر عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 587 جوش چونه هورمونی هستن اکثراااخیلی بده میفهمم خیلی درد میکنه 😭 چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش تصویر خدا پشت همین کهنه نقاب است تصویر خدا واضح و چشمان تو خواب است 🌚🌌
ابرک_امید عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 1615 پماد زدم که زود تر برسه ولی هنوز درد میکنه تا اثر کنه طول میکشه جوشه عمقی زده بیرون التهاب داره واسه همونهاحتمالا تا ۶ ماه هم جاش میمونه هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈
وطن_ مدیر استارتر عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 587 تا اثر کنه طول میکشه جوشه عمقی زده بیرون التهاب داره واسه همونهاحتمالا تا ۶ ماه هم جاش میمونه وای نه هیچ راهی نداره ؟ چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش تصویر خدا پشت همین کهنه نقاب است تصویر خدا واضح و چشمان تو خواب است 🌚🌌
وطن_ مدیر استارتر عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 587 عفونی هستش تخلیه بشه اوکی میشه اخه درد میکنه قرمز هست و زیر پوست چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش تصویر خدا پشت همین کهنه نقاب است تصویر خدا واضح و چشمان تو خواب است 🌚🌌
ابرک_امید عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 1615 وای نه هیچ راهی نداره ؟ نه خودش خوب میشه حساس نشو هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈
وطن_ مدیر استارتر عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 587 نه خودش خوب میشه حساس نشو من کاری ندارم دردش اذیتم میکنه چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش تصویر خدا پشت همین کهنه نقاب است تصویر خدا واضح و چشمان تو خواب است 🌚🌌
ابرک_امید عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 1615 من کاری ندارم دردش اذیتم میکنه منم جوش گنده و بزرگ زده بود عمقی اما درد زیادی نداشت چند روز دیگه بهتر میشه اگه خیلی درد داشته باشه کرم آووکادو مخصوص هست بزن خوب میشه هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈
وطن_ مدیر استارتر عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 587 منم جوش گنده و بزرگ زده بود عمقی اما درد زیادی نداشت چند روز دیگه بهتر میشه اگه خیلی درد داشته باشه ... ممنون چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش تصویر خدا پشت همین کهنه نقاب است تصویر خدا واضح و چشمان تو خواب است 🌚🌌
بستنی_شکلاتیی عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 971 اخه درد میکنه قرمز هست و زیر پوست اولش هنوز بزار فردا پس فردا سفید که شد خودش سر باز میکنه