2777
2789
عنوان

گشت .......

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 31 پست
ما باید از درون کنترل بشیم نه بیرون به دستورات خالقمون اهمیت نمیدیم‌چرا چرا واقعا

نمیدونم واقعا شاید چون دلیلش رو نمیدونیم نادانیم دور از جون بقیه خودمو میگم انشاالله لج بازی و خود سری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ونک و ولیعصر خیابان وزرا هم که اصلا مقر اصلیشونه گیشا صادقیه من تو خیابان کوهستان سعادت آبادم دیدم اما خیلی وقته دمه پاساژ گلستان یا میلاد نور نیومدن جدیدا هم که معلوم نیست کجان تو خیابونا گشت میزنن اما اصلی ترین جاشون که هر روز هستن همون سه تایی هست که اول گفتم

من ونک زیاد می بینمشون،همیشه از توانیر به سمت ونک در حال گشتن عصرا،خودمو یه بار اونجا گرفتن😑 تو ار ...

برا چی گرفتنت ؟؟ 

برخوردشون باهات چطوری بود ؟؟؟

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
ونک و ولیعصر خیابان وزرا هم که اصلا مقر اصلیشونه گیشا صادقیه من تو خیابان کوهستان سعادت آبادم دیدم ا ...

اگه به کسی گیر بدن دقیقا چه برخوردی باهاش میکنن !؟؟ 

برا چی گرفتنت ؟؟  برخوردشون باهات چطوری بود ؟؟؟

چون زیر پالتوی بلندم یه ساپورت کلفت زمستونه پوشیده بودم و پالتوم مشکی بوددبا دوتا خط کلفت نارنجی😐 دم عید بود الکی می گرفتن

وقتی کارت شناساییمو دیدن باهام برخوردشون خوب بود،ولی با بعضیا بد رفتاری می کردن

چون زیر پالتوی بلندم یه ساپورت کلفت زمستونه پوشیده بودم و پالتوم مشکی بوددبا دوتا خط کلفت نارنجی😐 د ...

این لباسایی که گفتی معمولی به نظر میاد !!

تنها بودی ؟؟ 

اگه با خانواده ت باشی یا شوهرت پیش باشه بازم نگهت میدارن ؟؟ 

این لباسایی که گفتی معمولی به نظر میاد !! تنها بودی ؟؟  اگه با خانواده ت باشی یا ش ...

کاری به لباس ندارن تو چشمشون بیای میگیرن،نه با دوستم بودم داشتیم تند تند می رفتیم واسه عید خرید کنیم،قضیه مال 4 سال پیشه،شاید الان اینجوری گیر نباشن نمی دونم

یه دختری اونجا بود تیپ سرکاری،مانتو مقنعه سرتا پامشکی ،بنده خدا نامزدی خواهرش بود داشت می رفت گلفروشی گل بخره گرفته بودنش با همسرشم بوده ظاهرا😐😐

ببین الان ازادتر شده مردم زیاد می بینم روسریم سرشون نیست نترس،الان نمی تونن زیاد گیر بدن چون مردم شجاعتر شدن

کاری به لباس ندارن تو چشمشون بیای میگیرن،نه با دوستم بودم داشتیم تند تند می رفتیم واسه عید خرید کنیم ...

والا این کلیپ هایی که جدیدا از رفتار گشت ارشاد با مردم میبینیم دارن مردمو به خاکو خون میکشن !!! 

در کل ممنون که جواب دادی 👌

والا این کلیپ هایی که جدیدا از رفتار گشت ارشاد با مردم میبینیم دارن مردمو به خاکو خون میکشن  !! ...

مگه بازم گشت هست؟ 

آخه این طبف فراتر از بدحجابیو که می‌بینیم من فکر کردم دیگه بگیرو ببر نیست .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چون زیر پالتوی بلندم یه ساپورت کلفت زمستونه پوشیده بودم و پالتوم مشکی بوددبا دوتا خط کلفت نارنجی😐 د ...

ببخشيد مى پرسم ولى مگه کارت شناساييت چى بود که باهات خوب برخورد کردن?