2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میدونید با چقدر هزینه میتونم تهیه کنم؟ اخه من عاشق صدای پیانو هستم ولی چون فکر میکنم خیلی گرونه دارم ...

پیانو جزو ساز های گرون هست کلا یعنی شروعش و معمولیش هم نسبت به بقیه ساز ها هزینه ی بالاتری داره اگر خیلی علاقه داشته باشید میتونید کم قیمت ترینش رو بگیرید رو همون تمرین کنید و پس از یه مدت که سطحتون رفت بالاتر ساز رو ارتقا بدید

میشه برا حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستید؟:)

سلام شما میتونید برای خرید ویولن به من کمک کنید عزیزم؟

سلام عزیزم شرمنده الان کامنتتونو خوندم

چه کمکی از دستم برمیاد درخدمتم 🙏

رحمت الله امینی شالیکار هزار جریبی😎😂مقلب به رحمت شاسی یا رحمت خروس                                                  

سلام عزیزم شرمنده الان کامنتتونو خوندم چه کمکی از دستم برمیاد درخدمتم 🙏

سلام خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه دشمنت شرمنده❤

خیلی دوست دارم یاد بگیرم ویولن بزنم ولی هیچ سر رشته ای ازش ندارم برای همین خواستم اگه ممکنه لطف کنید راهنماییم کنید برای خرید ساز چون فروشنده ها خوب راهنمایی نمیکنن

درسته اولین سازمه ولی میخوام یه چیز متوسط باشه که وقتی راه افتادمم بتونم استفاده کنم چون به این زودیا دیگه نمیتونم عوض کنم🥲