2777
2789

لواشک افتاب میخواد.میوه ها رو بشور بریز تو قابلمع با یکم اب بزار خوب بپزه که وقتی میخوای بریزی تو صافی پوست و هسته راحت جدا بشه.بعد از صاف کردن سینی رو یکم چرب میکنی یا اول تو سینی نایلون پهن میکنی مایع لواشک رو میریزی روش بعد میزاری تو افتاب.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

میوه های دلخواهو، مثل سیب و الو هبو و زرد الو رو میذارم تو اب جوش. نرم که شد لهش میکنم و از ابکش ردش میکنم. بهش یه کم نمک و ابلیمو گاهی میزنم و بعد یه پلاستیک کف سینی پهن میکنم، اونم یه دست و صاف پهن میکنم و جلو کولر یا از پشت پنجره جلو خورشید خشکش میکنم

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لواشک چی عزیزم؟؟؟ من همه نوع لواشک بلدم درست کنم...فقط بگو لواشک چی تا بهت بگم.. لواشک الو الوچه ...

بی زحمت الو زرد الو رو بگو اینجا بهتر گیر میاد اخه شهرستانی هستیم شاید نباشه

عزیزم میوه مورده نظرتو مثلا زرآلو و آلو بریز تو قابلمه بعد ب همون اندازه آب بریز روشبزار تا قشنگ بپزه و له له بشه و مواظب باش ک ته نگیره و هی ی همیش بزن.بعد ک کامل پخت بزارش ی جایی ک خنک خنک بشه بعدش قشنگ چنگش بزن و هسته هاشو بریز دور بعد از اون اگه دیدی خیلی رقیقه بزازش رو شعله گاز ک ی کم غلیظ تر بشه و در آخر اگ دوس داشتی ی کم رب انار برا ترش شدن یا آب نارنج یا اگ خاستی شیرین شه ی کوچولو شکر اضافش کن.بعد از اون ی سینی بیار اگ دوس داری ی کم آب اگرم ن ک با ی کم روغن سینی رو چربش کن بعد ی پلاستیک فریزری بیارو با قیچی پلاستیکو ی تیکه کن و بزار تو سینی و موادتو بریز روش.راستی اگ دوس داشتی شور شه تو مرحله پخت نمکم بش بزن

بعد بزارش تو اتاقی روبرو کولری یا هر سایه ایی ک خودش خشک شه و بعد ک خشک شد خیلی خوب از پلاستیک جدا میشه