2777
2789
عنوان

روش جلوگیری...

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 24 پست
البته ۷ ساله ازدواج کردیم و دوسال عقد بودیم ولی خوب چون تو عقد اون مورد اتفاق افتاد من با اون دوسال ...

بسلامتی عزیزم مشکلی نداری چون طبیعی بوده ولی حتمانشاسته بصورت فرنی وزرده تخم مرغ باشیرقاطی کن بخورتاضخامت رحمت زیادشه حتمارحمت بایدقوی شه چون9سال نزدیکی بدون بارداری داشتی ممکنه رحمت ضعیف شده باشه پریودیت منظمه؟ 

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘
بسلامتی عزیزم مشکلی نداری چون طبیعی بوده ولی حتمانشاسته بصورت فرنی وزرده تخم مرغ باشیرقاطی کن بخورتا ...

مرسی از راهنماییت گلم چه جالب نمیدونستم 

پریودیم کاملا منظم بود تا ۶ ماه پیش ولی از وقتی نقل مکان کردیم به یه شهر دیگه هر ماه ۵ روز دیرتر میشم ، اینم نمیدونم اکیه یا نه؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور بودم اصلا قرص نخوردم با اولین اقدام هم باردار شدم

چند سال بعد از ازدواجتون باردار شدی عزیزم؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
مرسی از راهنماییت گلم چه جالب نمیدونستم  پریودیم کاملا منظم بود تا ۶ ماه پیش ولی از وقتی نقل م ...

اره اگرهر6ماه5روزدیرترمیشی مشکلی نداره ولی حتمارحمتوقوی کن

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘
اره اگرهر6ماه5روزدیرترمیشی مشکلی نداره ولی حتمارحمتوقوی کن

خیلی خوشحالم اینو میشنوم ، خیلی نگران بودم مرسی عزززیزم

۵سال

به سلامتی عزیزم 

من یکمی مشکلم سنم هم هست من ۳۵ سالمه الان 😔😔😔😔 همش فکر میکنم خیلی دیر شده البته الان ۳-۴ ماه که به فکر بچه دار شدن افتادم چون تا قبلش خودم خیلی مصر میگفتم نمیخوایم اما الان دلم قنج میره برای داشتنش

به سلامتی عزیزم  من یکمی مشکلم سنم هم هست من ۳۵ سالمه الان 😔😔😔😔 همش فکر میکنم خیلی دیر شده ...

ای جااان که دلت قنج میره.چرا نگران عزیزم سنت که خیلی خوبه.ایشالا خدا زود یه نی نی ناز و سالم بهت بده

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!
ای جااان که دلت قنج میره.چرا نگران عزیزم سنت که خیلی خوبه.ایشالا خدا زود یه نی نی ناز و سالم بهت بده

😘😘😘🙏🏻🙏🏻ایشالله