2777
2789

تمام بی بی چک هام هاله داشت اولیا بعد یک ساعت میرفتم سراغشون...بعد شد بعد یک ربع ..و آخریه که تاریخ زدم سر همون ده دقیقه که تو بروشور نوشته خط دوم دیده شد و پر رنگ..روز بعدش بتا 16 و دو روز بعدش 39 دقیقا سه شنبه هفته پیش دیدم علایم ندارم دیگه و حالم از غذا بد نمیشه سینه هام هم سبک شده بودن که عصرش به لک بینی افتادم و شب هم رفتم دستشویی میخاستم پاشم دو تا لخته بزرگ یه دفعه ازم افتاد پایین

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
میاررررررکت باشه عزیزم

تموم شد.عمر خوشحالیم خیلی کم بود..راضیم به رضای خدا

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😪😫😓متاااسفم عزیزم ایشالله ک ب زودیه زوددد  خدا دامنتو سبز کنه

برام دعا کنین..فقط دو جنین دیگه برام مونده اگه منفی بشم دوباره باید تخمک کشی و میکرو رو تکرار کنم اونم با این هزینه های سرسام آور داروها