2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو مگه چه چیزی برات پیش اومدهکه اعتقاد داری...

من شوهرم همیشه میگفت موجودات ماورایی میبینه من برامعجیب بود .یه شب که خواب بودیم یهویی دریچه لوله بخاری افتاد رو سرامیک ها حالا دریچه ای که اونقدر سفت بود ما هر بار با کلی مکافات درش میآوردیم یا یه شب داشتیم شلم میخوردیم یهویی گوشه فرش محکم پرت شد رو زمین. الانم شوهرم میبینه میگم ببین اینا قدرتی ندارن باهاشون کنار بیا .۸ ساله ازدواج کردم اکثر شبا برق خونمونه روشن به شدت شوهرم از تاریکی میترسه. حالا یه بار یکی گفت بیا در این رابطه راهنماییت کنم منم باهاش صحبت کردم شوهرمم اصلا اطلاعی نداشت خانومه بهمگفت شوهرت امشب واضح میبینتش چون یه چیزی بهم گفت که نباید میفهمیدم شب که شوهرم اومد خونه من اصلا بهش نگفتم یهویی گفت بسم الله بسم الله .این اتفاق بعد جنگ ۱۲. روزه بود من فکر کردم شهری که خانوادش زندگی میکنن رو زدن گفتم آروم شو بگوچی شد گفت بخدا واضح تر از همیشه دیدمش

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.

من شوهرم همیشه میگفت موجودات ماورایی میبینه من برامعجیب بود .یه شب که خواب بودیم یهویی دریچه لوله بخ ...

یا خدا

شوهرت طلسم شده

خواجه های سایت درخواست ندن...

یا خداشوهرت طلسم شده

اره اما طلسمش خیلی قویه مام داریم باهاشکنار میایم اوایل باهاش دعوا میکردم الان پذیرفتم و میگم ولش کن این طلسم داره کمتر رو روان هم بریم

گودرزی هستم؛ تولیدکننده محصولات دستساز و تخصصی پوست. هدف من بازگرداندن درخشش و سلامت به چهره شماست. تمامس محصولات با بالاترین استانداردهای ایمنی برای صورت و دست ساخته میشوند.ابرسانهای من فراتر از یک آبرسان ساده هستند؛ با ترکیب آبرسانی عمیق و مرطوبکنندگی ماندگار، پوست شما را به طور کامل تغذیه میکنند.