اگه شوهرتون یه قولی بهتون داده باشه الان زیرش بزنه و مدام امروز فرداش کنه جوری که شما صبرتون لبریز شده باشه و دیگه جوش اوردین از بد قولیش چجوری راضیش میکنین کارو انجام بده
من زمانی که نامزد کردم قرار شد دو سال بعد بریم سر خونه زندگیمون. نامزدم هر سال تمدیدش میکرد قول میداد واسه سال اینده. شد شش سال منم کاسه صبرم لبریز شد بعد شش سال بهم زدم
فک کردی له له میزنه واسه شب جمعه انقدر محکمه دربرابر این چیزا که نگو
عزیزم شوهرت از بابت تو خیالش راحته واسه همون اهمیت نمی ده ب خواسته هات...یگم رویتو عوض کن جوری که تو رفتارت نمود پیدا کنه...مثلا من اگه ببینم شوهرم یکم بداخلاق شده اون روز سرویس ندارم تو خونه...یعنی اشپزخونه تعطیله و یک کلمه هم حرف نمی زنم...اگه زندگیتو نظم نمی ده لزومی نداره تو هم ب نظم سابق باشی...قهر ی چیز نمایشیه بهش نشون بده عوض نشدنه اون باعث عوض شدنه تو شده
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
مثلا یکی از دوستام از شوهرش پول می خواست دید نمی ده کلا اخلاقش عوض شد و می گفت من می خوام خوب باشم بی پولی حالمو بد کرده...خلاصه کاری می کرد شوهره بره ی چیزی بفروشه حتی تا خواسته دوستمو براورده کنه...هر چی می خوای باید بندازی پشتش ول نکنی تا نتیجه بده...مرد بفهمه بیخیال شدی حتی موقت همون باعث می شه پشتش باد بخوره و انجام نده
اره والا انگار خرش از پل گذشت یا شاید من زیادی خوب بودم دلشو زدم نمیدونی چکارایی براش کردم.میگه خوبی ...
دقیقا وقتی گفتی فهمیدم... شوهرت اندازه عشقت دستش اومده...بهش عشق نده خودت ازش دوری کن...اتفاقا نه با قهر...حرف هم بزن تند هم اصلا که عصبانی نشه فقط خونسرددددددد...جوری رفتار کن که انگار از اولش همینجوری بی تفاوت بودی...مثلا امروز حال ندارم غذا بگیر بیار...فرضا...و هزار نمونه هست که می تونی توجه تو ازش بگیری...جوری که بغهمه اخلاقت عوض شده
عزیزم شوهرت از بابت تو خیالش راحته واسه همون اهمیت نمی ده ب خواسته هات...یگم رویتو عوض کن جوری که تو ...
من خیلی خوبی کردم بهش خیلی راست میگی ته دلش قرصه ک من طلاق نمیگیرم اهل قهر کردن خونه مامانمم نیستم.فکر کردی اشپزخونه نرم از من غذا میخاد یا خونه کثیف باشه میگه تمیز کن خودش همه کارشو میکنه بابا و داداششم همینجورن فکر میکنن نباید به هیشکی رو بزنن حتی زن و بچشون
من خیلی خوبی کردم بهش خیلی راست میگی ته دلش قرصه ک من طلاق نمیگیرم اهل قهر کردن خونه مامانمم ن ...
اشپزخونه ی نمونش بود...عزیزم اونجوری نشون می ده که بی تفاوته در صورتی که هیچ مردی نسبت ب خونه ش بی تفاوت نیست...اعتماد ب نفس داشته باش ...طلاق نگیر...ولی وقتی برات زندگی نمی سازه جوری رفتار کن که انگار نیست...بگو دارم فقط تحمل می کنم نه زندگی...بیشتر از این انتظار نداشته باش
مثلا یکی از دوستام از شوهرش پول می خواست دید نمی ده کلا اخلاقش عوض شد و می گفت من می خوام خوب باشم ب ...
بنظرم مردو نباید زیاد درک کرد باید ازش زیاد بخوای تا اونی که احتیاج داری رو بهت بده درک کنی میشه وظیفه فکر میکنه کاری براش نکردی سازش بحساب نمیاد من اینجوری بودم هر چیزی احتیاج داشتم اول ب جیب شوهرم نگاه کردم نداشته حتی خاستمو عنوان نکردم
انقدر طرفش بودم عین ی دوست کنارش بودم همیشه زورم میاد ک سر قولش نمیمونه منی که اندازه یه مرد کنارش ب ...
وقتی ادم زیادی باشه حیف و میل می شه عزیزم..کم باش ولی لذیذ باش...مطمئن باش دنیا تو رو باز هم تو.موقعیت قبل قرار می ده دیگه مثل سابق نباش بذار ادم بشه..به روش نزن عصبانی نشو گرو کشی نکن لج نکن بحث نکن حتی اشاره هم نکن که بخاطر چی و چ رفتاریش سرد شدی...فقط سرد خونسرد و بی تفاوت رفتار کن ...بذار اون تو.خودش جستجو کنه که چیو باید عوض کنه تا تو عوض بشی دوباره و برگردی با حالت قبل ...بحث نکن توضیح نده فقط بذار بفهمه عین یخ شدی
اشپزخونه ی نمونش بود...عزیزم اونجوری نشون می ده که بی تفاوته در صورتی که هیچ مردی نسبت ب خونه ش بی ت ...
این یک ماه اخر نشون دادم ازش نفرت دارم منیک روز با شوهرم قهر نکردم ولی الان دیگه منتظرش نمیشم بیاد بغلم بخوابه تا مسواک بزنه خودمو خواب میزنم دیگه براش لباس شیک نمیپوشم میرم بیرون میپوشمو میرسم حتی گاهی ب زبونم اوردم ک برام مهم نیستی و مردی حتی بقیه نردا رو باهاش مقایسه کردمو میگم خوش بحال زنشون