2777
2789
عنوان

لجبازی..خانمای متاهل بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 66 پست
من باهاش قهر و لجبازی کردم بهش گفتم جواب بدقوای همینه خودش به قولش عمل کرد ولی دیگه پیشاپیش بهم قول ...

همه اینا رو امتحان کردم حتی غرورشم شکوندم گفتم قبلا میگفتن قول مردا قوله ولی الان قول مردا گوزم نیست از بس عصبانیم کرده دیگه توهین کردم

من شوهرم یه قولی بهم داده اول گفت زمستون انجامش میدم بعد گفت فروردین بعد گفت ماه رمضون الانم امروز ف ...

اگه می شه بگی در مورد چی بود که بهتر راهنماییت کنیم

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم یه قولی بهم داده اول گفت زمستون انجامش میدم بعد گفت فروردین بعد گفت ماه رمضون الانم امروز ف ...

خوش به حالت .... من چهارسال منتظر بودم حرفاشو عملی کنه... از این ماه مینداخت ماه بعد سال دیگه تابستون پاییز ولی من دیدم برا مهم نیطت فقط اعصاب خودم خورد میشد

ای بابا قدرت دست خانوماس یا شما خانوم نیستی یا اینکه نمی دونی قدرت توی تحریم هس 😂😂🤣🤣

ای مردا انقدر عوضی شدن ک قدرتی برا خانما نمونده اینا خانوادتا مغرورو از خود مچکرن اگه س ماه هم کم محل کنی قهر کنی عمرا ککشون بپره باباشونم اینجوره

منم مدام در مورد چیزایی ک دوست داره بهش قول میدم میزنم زیرش

دوباره قول میدم میزنم زیرش

قرار باشه براش یه کاری کنم میزنم زیرش

اعتراض هم کرد میخندم بهش میگم میبینم که از بدقولی ناراضی هستی...... چیزی که عوض داره گله نداره ... یادته چه قولی بهم دادی ..‌

یه جند روز این کارو بکن درست شد ک شد درست نشد یه کار دیگه کن دیگ ادامه نده ...

البته باید اول ببینی بدقولیش منطقی هست یا نه

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

[QUOTE=60964529]خوش به حالت .... من چهارسال منتظر بودم حرفاشو عملی کنه... از این ماه مینداخت ماه بعد سال دیگه تابستو ...[/QUOTE

نمیشه مهم نباشع اخه زندگیم داره داغون میشه مگه بندازمش اشغالی

به نظرم تحویلش نگیر دیگه باهاش سرسنگین باش بهش بگو قبلا حرفت برام سند بود ولی دیگه نه به حرفات اعتمادی هست نه به قولات مرد اگه مرد باشه پای حرف و قولش وا میسته 😯 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
به نظرم تحویلش نگیر دیگه باهاش سرسنگین باش بهش بگو قبلا حرفت برام سند بود ولی دیگه نه به حرفات اعتما ...

بله مرد نیست دیگه بهم ثابت شده بهش گفتم دیگه برام اندازه سر سوزن اهمیت نداری

من که چها  ساله هیچ کاری از دستام بر نیونده ببینیم تو چی کار میکنی. ولی نسبت بهش بی اعتمادم.

منم همینجوریم دیشب بهش گفتم کاری کردی که حسرت شوهرای بقیه رو بخورم