بله چرا که نه میشه رفت خوب هم میشه رفت منتها آقایون می تونند برن نه خانوما
جریمشم عمه فرانکی میده حتما
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
خب همون بستگی داره به ماشین چجوری نگاه کنی...ما معمولا یه ماشین میخریم حسابی که خسته شد عوضش میکنیم اونموقع هم دیگه استفادشو کردیم هرقدرم که قیمتش بیاد پایین...داداشم یه 206 داره مال 17 سال پیش الان تیگو 5 داره هنوز دلش نمیاد بفروشه اونو به قول خودش دم دستیشه 😅😅😅
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
تو شهر و دیار ما و جاده هایی که من سفر رفتم که همه جا بوده به قول مهران مدیری همینجوری پیش بره میری تو پارکینگ میبینی افسر نشسته رو کاپوت میخواد جریمه کنه
منم اطرافیانم خیلیاشون ماشین چینی دارن از چند سال پیش خرید تا همین چند ماه پیش و همشون راضین و میگن ...
والا من قبلا سوناتا 2012داشتم فروختم یه سوناتا تمام فصول 2014خریدم خیلی هم ازش راضی اینجاها که دلار رفته بالا کلی اومده روماشینت ولی اگه ماشین چینی داشتم چی بدبخت بودم
والا من قبلا سوناتا 2012داشتم فروختم یه سوناتا تمام فصول 2014خریدم خیلی هم ازش راضی اینجاها که دلار ...
بدبخت کسیه که تو خرید و فروش ماشین باشه کسی که قصدش استفادس اصلا قیمتش بشه ریال چه فرقی میکنه
بدبخت کسیه که تو خرید و فروش ماشین باشه کسی که قصدش استفادس اصلا قیمتش بشه ریال چه فرقی میکنه
من تو خرید و فروش ماشین نیستم عزیز من فقط دوست دارم به روز سوار بشم نظر من اینه که ماشین چینی افت قیمت زیاد داره آدم آگه لنگ شد خواست بفروشد خیلی ضرر میکنه