2777
2789

گلاب یکم بوش جالب نیست

عصاره گل رزو بگیر بزن 🌹😄

البته نمیدونم نفوذ کنه یا نه، چون روغن جذب پوست میشه اما مایعات قبل جذب با دمای پوست تبخیر میشه   

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه سوالیه؟هرچیزی که به پوست بزنیم جذب میشه.برای چی میگن روغن بادام تلخ به شکم نزنین. بخاطر داشتن ...

سوال سواله. این چه سوالیه نداره. سیانور بله جذب میشه. شما داری راجع به بو حرف میزنی. هیچ ربطی به روغن بادوم نداره

قربون بودنت برم پسرم... 
یکی از بچه های تاپیک میگفتکه خوبه. بعدمیگفتکه نوزاد که به دنیا اومد یکم حنا خیس کنید و به ناف بچه ب ...

وای توروخدا نکنی اینکارو عفونت میکنه

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

سهیلا اگه باهمین حس وحالت با همین فرمون بری جلو فکرکنم یک مهد کودک بیاریا😂😇

نه بابا لوله هامو میبندم دیگه😖😖😖😖😖

اتفاقا من نی نی های بقیه رو دوست دارم که در حد ۵دقیقه بغل کنم 😆😆😆😆😆😆

یکی از بچه های تاپیک میگفتکه خوبه. بعدمیگفتکه نوزاد که به دنیا اومد یکم حنا خیس کنید و به ناف بچه ب ...

ول کن تورو خدا 

مگه میخوای عروس درست کنی

این کاراو مال زمان مامان بزرگاس

این چه سوالیه؟هرچیزی که به پوست بزنیم جذب میشه.برای چی میگن روغن بادام تلخ به شکم نزنین. بخاطر داشتن ...

چیزی که به پوست بزنی جذب میشه ولی نه با همون بویی که داره و همون شکلی! جذب پوست میشه به مایع میان بافتی میره به گردش خون می رسه ولی نه این که گلاب بزنی بچه ات بوی خوب بگیره

اینو دیگه کدوم دانشمندی کشف کرده؟

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم