البته نمیدونم نفوذ کنه یا نه، چون روغن جذب پوست میشه اما مایعات قبل جذب با دمای پوست تبخیر میشه
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این چه سوالیه؟هرچیزی که به پوست بزنیم جذب میشه.برای چی میگن روغن بادام تلخ به شکم نزنین. بخاطر داشتن ...
چیزی که به پوست بزنی جذب میشه ولی نه با همون بویی که داره و همون شکلی! جذب پوست میشه به مایع میان بافتی میره به گردش خون می رسه ولی نه این که گلاب بزنی بچه ات بوی خوب بگیره
اینو دیگه کدوم دانشمندی کشف کرده؟
برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
من تهران پیش ی دکتر خیلی مشهور طب سنتی رفتم بهم گفت گلاب بخور توی بارداری فقط زیاد نباسه هم دهن خودتو خوشبو میکنه هم یبوست رفع میکنه هم بچت که به دنیا امد بو خوب میده