2777
2789
عنوان

یلحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 32 پست

برو خودتو نشون بده بعد بپیچون بیاخونه اگه چیزی گفتن بگو معدم درد شدیددد گرفته بودم از اولش خیلی حالم بد بود دیگه دعوتتونو نمیخواستم زمین بزارم اما نتونستم دیگه تحمل کنم اومدم خونه یکم استراحت کنم

یکمم پاچه خاری توشه

بعدم میتونی بااقاتون دوتایی برین یه جا مراسم ک باهم باشین...

خیلی حال خوبیه تو مراسمای مذهبی فقط خودتی وخداتونو وهمسرت...

التتماس دعا..

يَا غِيَاثَ مَنْ لَا غِيَاثَ لَهُ🌻
اوهوم چه جالب چه جونی دارن اونا...‌به نظرم برو دیگه ازدواج کردی دست خودت نیست دوست ندارمو نمیخوامو.. ...

ازدواج کردم میرم حتی وقتی عقد کردم ،ولی در حاضر ک نامزدم دوس ندارم برم 

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو موقعیتم نیست بیام

همین توضیح اضافهه هم نده چون عادت میکنن برای هرکارت توضیح میخوان اونوقت

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
برو خودتو نشون بده بعد بپیچون بیاخونه اگه چیزی گفتن بگو معدم درد شدیددد گرفته بودم از اولش خیلی حالم ...

ساعت دوازده شب نمیذارن تنهایی بیام خونه بابامم سرکار میمونه ،آقامون اینجا نیست ،چهارشنبه میاد

بگو موقعیتم نیست بیام همین توضیح اضافهه هم نده چون عادت میکنن برای هرکارت توضیح میخوان اونوقت

اینم خوبه 

واااا الان با قبلا فرق میکنه.از اول بخای بگی خوشم نمیاد و این حرفا نامزدت هم مثل خودت رفتار میکنه اگ ...

روم نمیشه عزیزم خانوادشون خیلی زیر نظرم دارن راحت نیستم فعلا، آقامم خودش نیست ، نامزدم اینجور نیست میفهمه منو

اینم خوبه 

من حتی نشون بودم خونه مادر شوهرم وعده ای نرفتم فقط 1-2 بار رفتم حدود 2 ساعت پیششون بودم همین عقد که کردیم رفتم

من حتی نشون بودم خونه مادر شوهرم وعده ای نرفتم فقط 1-2 بار رفتم حدود 2 ساعت پیششون بودم همین عقد که ...

آره دوس داریم عقد ک کردیم برم ،ولی اکه آبجیش یا جاریم یا مادر شوهرم منو خونشون دعوت کنه میرم ، منو شخصا دعوت نکردن فقط دختردایی نامزدم ب مامانم گفته تشریف بیارید

اهان اگه اقاتون نیس پس ولش کن..

بگو مامانتینا به جات بگن معده درد داشت نتونست بیاد...

چون امکان داره اقایونم سرک بکشن ک چرا نیومده یا جلو اقایونم بگن فلانی نیومده بود چون پریود بوده یکم زشته..

البته هر جور دوست داری عزیزم

يَا غِيَاثَ مَنْ لَا غِيَاثَ لَهُ🌻
اهان اگه اقاتون نیس پس ولش کن.. بگو مامانتینا به جات بگن معده درد داشت نتونست بیاد... چون ام ...

اون یکی جاریم ک ازدواج کردن و یدونه بچه دارن، شب اول یجا دیگه دعوت بودن نرفته

آره دوس داریم عقد ک کردیم برم ،ولی اکه آبجیش یا جاریم یا مادر شوهرم منو خونشون دعوت کنه میرم ، منو ش ...

پس اصلاااا نرو چون الان تو خودت و همسرت یه خانواده هستین و اسم هم روتونه به شما هم زنگ باید میزدن

پس اصلاااا نرو چون الان تو خودت و همسرت یه خانواده هستین و اسم هم روتونه به شما هم زنگ باید میزدن

آره حداقل مادر شوهرم زنگ میزد بهم میگفت ، منم دوس ندارم فعلا برم چون فعلا منو یه نامزد میبینن که حتی اسمم تو شناسنامه ی پسرشون نیست