2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دارین اما یکم دیر با فرد مهربون و کاری که غریبه اس

اجی تو یه بار جواب منو دادی خعلی خوب بود😂❤️میشه بگی که ، گلی جون حس میکنی تو کنکور ارشد امسال من قطعا رشته شیمی آلی روزانه ی یکی از دانشگاه های سطح شهر تهرانو قبول میشم ؟ مرسی ازت❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

همون چیزی که میخوای قبول میشی این روزا حالش خوب نیس و درگیر کارشه

چ خوبببب😭😘🧡

اما اون همش یا میخوابه یا پیش دوستاشه البته من خیلی وقته باهاش درارتباط نیستم اما اینطور خبر دارم.

چ خوبببب😭😘🧡اما اون همش یا میخوابه یا پیش دوستاشه البته من خیلی وقته باهاش درارتباط نیستم اما اینط ...

نمیدونم والا حس کردم درگیره حالا یا از نظر کاری یا چیز دیگه ولی حس میکنم ادم خوبی نیست زیاد درگیر و وابسته اش نشو اجیicon

موج دریا زده را تنگه ساحل قفس است...

قربونت بله قبول میشی

وای خداروشکررررررر ... تهرانش خیلی برام مهمه . اجی حقیقتا حستو خیلی قبول دارم ... به خدا این اخرین سوالمه ، وقتتو نمیگیرم😂❤️حس میکنی کدوم یکی از دانشگاه های سطح شهر تهرانو میارم ؟ واستا برات بگم😂❤️اصلا اول بگو بازم حست میگه میرم یکی از دانشگاه های تهران ؟

نگا دانشگاه ها ایناس :😂❤️( الان با چوب میفتی دنبالم😂)

دانشگاه تهران

شهید بهشتی

امیر کبیر

شریف

خواجه نصیر

علم و صنعت

تربیت مدرس

الزهرا

خوارزمی ( البته خوارزمی محل تحصیلش کرجه )

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه