2777
2789
خوب به چه درد میخوره اون بچه نه ژن شماست نه همسرتون اگه یه بچه از بهزیستی بیارید بهتر نیست ؟؟؟؟؟ اون ...

خب خیلی فرق میکنه حداقل بارداری و تجربه میکنه کسی ام چ میفهمه اهدا شده یا نشده بلخرع تو شکم خودش بزرگ میشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوبار آی وی اف کردم با تخمک خودم نشد تازه دارم به جنین اهدایی فکر میکنم اما هیچی نمیدونم

عزیزم من یه توصیه ای دارم برات دوس داشتی بهش فکر کن

اگه تو جنین اهدایی هم مثل ای وی اف باید کلی هرمون دریافت کنی

کلی تقویت کننده ی هرمونی

به این فکر کن ک چقد هرمونا ضرر دارن

من بخاطر دریافت هرمون سرطان سینه گرفتم

تازه ای وی اف هم نکردم فقط قرص های هرمونی زیاد خوردم

اگه یه بچه بیارید برای سلامتیت هم بهتره

خدا این رسالتو رو دوشم گذاشته تا به همه خانما درمورد سرطان سینه بگم

چون خودمم دارمش

راستی هرماه سینتو معاینه کن اگه خدایی نکرده جایی سفت بود حتما برو سونو

دو روز قبل از عید و تولدم فهمیدم یه مهمون ناخونده وحشی تو بدنمه، اولش خودمو باختم بعد دستمو گذاشتم رو زانوهام و بلند شدم با انگیزه تر از قبل ادامه دادم/ من باید زنده بمونم تا توی تک تک مراحل بزرگ شدن بچم باشم و حمایتش کنم، الان قدر روزایی که سالمم رو خیلی بیشتر میدونم من سرطانم رو شکست میدم، میشه یه حمد مهمونم کنی من به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم، سه تا دوز شیمی درمانی رو رفتم سه تا دیگه مونده نیمچه خیاط، نیمچه باغبون و استاد کیک و شیرینی، سوال داشتی بپرس، دوز چهارمم رفتم ( با بدبختی) دوتا دیگه مونده، دکتر قلبم گفت قلبت ضعیف شده و در وضعیت خیلی بدیه، باورم نمیشد یه روزی اینجوری برای زنده موندن بجنگم، هرماه بعد از اتمام پریود به صورت دورانی سینه رو معاینه کنید مبادا توده ای تو بدنتون رشد کنه از مام و ضد تعریق های حاوی الومینیوم زاج،پماد زینک و.. داروهای هرمونی،ضدبارداری و... استفاده نکنین اینا بدنتون رو مستعد سرطان سینه میکنه از سی سال به بالا سالی یه بار پاپ اسمیر بدین سرطان سینه و رحم خیلی زیاد شده و اینو به تمام کسایی که دوسشون دارین بگین دوز پنجم شیمی و عوارضش تموم شد یه دوز دیگه مونده، برام دعا کنید مهربونا، حال خوب و انرژیمو مدیون خانمای مهربون سایتم، همه تو شیمی درمانی لاغر میشن، من وزن اضاف کردم :/ شیمی درمانیام تموم شد، سرطان بری دیگه برنگردی، ۲۵ روزه عمل کردم ولی بخیه هام جوش نمیخوره، برام دعا کنید من به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم

هر بار تخمک کشی چن تا تخمک داشتین؟

سری اول سال ۹۹ انجام دادم۸ تا تخمک داشتم که زمان لقاح گفتند که فقط ۴ تاش مونده و همون چهار تا هم برام کاشتن هیچ کدوم نگرفت سری بعد سال ۴۰۲ انجام دادم و کلاً ۴ تا تخمک داشتم زمان لقاح ۲ تاش مونده بود بقیه از بین رفته بودن بازم نشد

خوب به چه درد میخوره اون بچه نه ژن شماست نه همسرتون اگه یه بچه از بهزیستی بیارید بهتر نیست ؟؟؟؟؟ اون ...

خودش بدنیا آورده بلاخره بچه بزرگ هم بشه فکرش جایی درگیر نیست

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

سلام شما چند سالتون هست بچهدار شدین؟

۳۲

بله چهار سالشه

من بخاطر کیست و بعدم جلوگیری خیلی قرص هرمونی خوردم

دو روز قبل از عید و تولدم فهمیدم یه مهمون ناخونده وحشی تو بدنمه، اولش خودمو باختم بعد دستمو گذاشتم رو زانوهام و بلند شدم با انگیزه تر از قبل ادامه دادم/ من باید زنده بمونم تا توی تک تک مراحل بزرگ شدن بچم باشم و حمایتش کنم، الان قدر روزایی که سالمم رو خیلی بیشتر میدونم من سرطانم رو شکست میدم، میشه یه حمد مهمونم کنی من به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم، سه تا دوز شیمی درمانی رو رفتم سه تا دیگه مونده نیمچه خیاط، نیمچه باغبون و استاد کیک و شیرینی، سوال داشتی بپرس، دوز چهارمم رفتم ( با بدبختی) دوتا دیگه مونده، دکتر قلبم گفت قلبت ضعیف شده و در وضعیت خیلی بدیه، باورم نمیشد یه روزی اینجوری برای زنده موندن بجنگم، هرماه بعد از اتمام پریود به صورت دورانی سینه رو معاینه کنید مبادا توده ای تو بدنتون رشد کنه از مام و ضد تعریق های حاوی الومینیوم زاج،پماد زینک و.. داروهای هرمونی،ضدبارداری و... استفاده نکنین اینا بدنتون رو مستعد سرطان سینه میکنه از سی سال به بالا سالی یه بار پاپ اسمیر بدین سرطان سینه و رحم خیلی زیاد شده و اینو به تمام کسایی که دوسشون دارین بگین دوز پنجم شیمی و عوارضش تموم شد یه دوز دیگه مونده، برام دعا کنید مهربونا، حال خوب و انرژیمو مدیون خانمای مهربون سایتم، همه تو شیمی درمانی لاغر میشن، من وزن اضاف کردم :/ شیمی درمانیام تموم شد، سرطان بری دیگه برنگردی، ۲۵ روزه عمل کردم ولی بخیه هام جوش نمیخوره، برام دعا کنید من به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم

قرص جلوگیری که میگن جلوگیری میکنه از این بیماری و...😔

فقط برای کیست خوبه

وگرنه ریسک سرطان سینه و تخمدان رو بالا میبره

قرص اورژانسی هم همینطور

[QUOTE=416250177]لایک پلیز . مشکلتون آزو هست رفتید سراغ جنین ؟[/QUOTEآزو هست و ذخیره تخمدان هم کم و ...

شوهر منم آزو هست ، داره دارو میخوره و مجدد آز بده و بعد بره جراحی ..

اگه مشکلش حل نشد طلاق میگیرم .

ما نه اسپرم اهدایی را قبول داریم از نظر شرعی اش

نه دنبال فرزند خونده ایم

شوهرمم با جنین اهدایی مخالفت داره کلا.

راه چهارم را انتخاب کردیم طلاق

خدایا شکرت ...